Duyuru

Collapse
No announcement yet.

OTOMOBİLLERE ÖTV ZAMMI GELEBİLİR !!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: OTOMOBİLLERE ÖTV ZAMMI GELEBİLİR !!!

Arkadaslar selam, benim gibi tam alacakken OTV den etkilenen kisiler Opel GM e mail atsinlar, bir sekilde OTV farkini bize yansitmasinlar. Ne kadar cok kisi mail atarsa o kadar etkili olur.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cnrcnk
      Arkadaslar selam, benim gibi tam alacakken OTV den etkilenen kisiler Opel GM e mail atsinlar, bir sekilde OTV farkini bize yansitmasinlar. Ne kadar cok kisi mail atarsa o kadar etkili olur.
      Bu talebi Maliye Bakanlığına yapmanız gereklidir. ÖTV'yi devlet alıyor.
      https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

Biz millet olarak bunada alışırız.

Yorum

Acı olan, alım gücümüzün devamlı düşmesidir. Turizm olarak inanılmaz ucuz bir ülke haline gelmişken her yer boş. Enflasyon %10 iken kur artışı bir anda %20 oldu. Bunun adı devalüasyondur. Gazetelerde haberlere baktığımız zaman her şey normal, faizlerin düşmesi için Cumhurbaşkanımız Merkez Bankasına bağırıyor. Hiç bir şey anlamıyorum bilmiyorum. Tedirginlik veriyor benim gibi iyimser birisine bu gerginlik. Gümrük Birliğinden çıkacakmışız, AB den vazgeçecekmişiz. 50 sene niçin uğraşıldı o zaman. Dün doğru olan bugün yanlış, dün iyi olan bugün kötü. Benim aklım çok karıştı.

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

AB'den vazgeçildi, Şangay 5'lisi riske girdi, birkaç afrika ülkesiyle altın gününe girmekten bahsediliyor artık.
            ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Hakkını yemeyelim yol yapıyorlar ama.
              Yeni insigniayı kafaya koymuştum artık çıkarabilirim.
              http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
              2.0 CDTI
              Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

abimde geçen hafta insignia sipariş etmişti kaporasinda bırakmıştı. p.tesi salı günü araba teslim edilcek bu bu gün bayiyi aradim arabaya 3-4 zamlı olacak dedi bizde bunu kabul etmedik yarin baiye gidecğiz ötv artışı farkını alırsalar abim iptal edecem dedi..abim kaporamı verdğim gün anlaştıgımız fıyat neyse odur sonrada fiyat degişkliği olmaz. diyor. bunun için ne yapa biliriz arkadaşlar? anlaştıgımız fiyatmı geçerliyoksa yeni fiyatmı?
                ** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah

Yorum

Orjinal yazı sahibi: karyurekli
                  abimde geçen hafta insignia sipariş etmişti kaporasinda bırakmıştı. p.tesi salı günü araba teslim edilcek bu bu gün bayiyi aradim arabaya 3-4 zamlı olacak dedi bizde bunu kabul etmedik yarin baiye gidecğiz ötv artışı farkını alırsalar abim iptal edecem dedi..abim kaporamı verdğim gün anlaştıgımız fıyat neyse odur sonrada fiyat degişkliği olmaz. diyor. bunun için ne yapa biliriz arkadaşlar? anlaştıgımız fiyatmı geçerliyoksa yeni fiyatmı?
                  Yeni fiyat geçerlidir malesef.Sonuçta bu vergi artışı bayinin cebine değil devletin kasasına gidecek.Bayi bu parayı direk devlete ödeyecek.Bayi size gelen ötv zammı kadar kendi fiyatından indirim yapması lazım yoksa mecburen zamlı fiyattan alacaksınız.
                  2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                  2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Bugün ev terliği almaya gittik. Heryerde 30 TL 40 TL diyorlar.
                    .
                    Akşam eve geldik, eşim'' ben eskide kalmışım, 10 TL falan zannediyorum'' dedi.
                    .
                    Zam sadece araçlarda değil herşeyde.
                    İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar

Yorum

Ben şahsım adına daha sıkı tasarruf önlemleri almaya karar verdim. Umarım devletimizde başta ÖTV sini yükselttiği makam araçlarından vazgeçerek örnek davranış sergiler. Bana kötülük yaptığını bildiğim esnaftan alışveriş yapmam. Madem Almaya bizim için dost değil, arabasına niçin bineyim. Tüm makam araçları Alman menşeli. Bu nasıl bir mantık. Almanlar ne düşünür bizim hakkımızda. Pes...

Yorum

Bende bugün Insignia siparişimi iptal ettim. Kaporayı da iade alacağım maalesef.

Yorum

Mevcut arabalarımızı sevmeye başlayalım.
                          CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                          SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aSya
                            Mevcut arabalarımızı sevmeye başlayalım.
                            Yırttın

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                            Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Ali sen araba aldın mı?
                              ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Seneye kadar 3 tane daha al sat yapar ali abi
                                2016 Mercedes cla 180 cdi amg

Yorum

İşleniyor...
                                X