Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia mı 508 mi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsignia mı 508 mi

Merhaba arkadaşalr insignia 2.0 cozmo araken bi arkadaşın 1.6 e hdi 508 allure modelini kafama sokması ile arada kaldım. Donanım olarak her ikiside çok iyi hatta 508 daha önde gibi. Bu aracı kullanan varsa yorumlarınızı alabilirmiyim. Uzun vadede düşünürsek hangi araçdan daha sorunsuz ve beni en az 3 yıl idare edebilir.

Ynt: İnsignia mı 508 mi

508 allure insignia standart cosmo dan daha dolu bir araçtır. Özellikleri kişiye göre doluluk gösterir. Kimisi hoşlanmayabilir. Headup display, anahtarsız çalıştırma, daha modern konsol sayabilirim.
    Diğer açıdan yol tutuşu insignia açık ara daha öndedir. 508' de kötü değildir. BVA şanzımanın activeselect den daha iyi olacağını tahmin ediyorum.
    Öteyandan 2,0 dizel motor, 1,6 ehdi den daha başarılı sonuçlar verecektir.
    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

508 1.6 Blue hdi allure kullandım çok keyifli bi araç gerçekten iç hacmi konforu fevkalade
      Aracın içide oldukça zengin orta konsol çevresi vs.. Performans olarak 2.0 cdtinin yerini hiçbir şekilde tutamaz ama en byük etken olarak yakıt tüketimi olağan..vergi ve yakıt sarfiyatını dert etmez iseniz insignia derim sonuçta yol tutuşuyla görselliğiyle hep önde tabi bide performans daha iyi olacaktır..

Yorum

Bende 508 ile Insignia arasında çok kalmıştım. 1.6 eHDI olanına gücüm yetseydi kesinlikle 508 tercih ederdim. Ancak benzinli motorda Insignia'yı tercih ettim.

Yorum

İşleniyor...
        X