Selamun aleyküm , İnsignia Team'e yeni katıldık bende 2.0 CdTi 260 hp İnsignia var hard yazılım eklettim , bu yakınlarımızda Buluşma olursa Bende Sizinle güzel tanışmak isterim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
En Yakın zamanda İstanbulda buluşma varmı ?
Collapse
X
-
Ynt: En Yakın zamanda İstanbulda buluşma varmı ?
aleykümselam, welcome her perşembe buluşma oluyor takip edip gelirsin,çok merak ettim bende bi turbo mu aracınız ?Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
Sanayide tanıdıklar var multi Hard Yazılım sayesinde Yüksek Beygire ulaştım , Tabi Birazda Maddi yönden zorlasada 2-3 kere yazılım yüklenince Yükseliyor , Bende Uzun zamandır Opel Kullanıcısıyım , bir kaç sorum var , araba bazen 3500-4000 devire çıkıpta Vites atıyor bu durum beni kıllandırıyor , ve şöyle bir sorunumda var 40 liralık Diesel mazot atıyorum diyelimki 230 km gösteriyor 15-20 saniye sonra 170 lere düşüyor bunu nasıl Çözebilirim yani Öğrenciyim okul prasını mazota veriyorum
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: DavudxBahçeye Aslan almışsın, ekmek versem yermi diyorsun, yok o et yiyor ekmek olmaz :-)) normale dön normal tüketim olsun. Aracın hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız inşallah...Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
Yorum