50-55 bin araliginda hangisi daha mantikli arkadaslar.asiri hiz yapan biri degilim.bagaj ve konfor onemli.ayrica lpg uyumu ve ikinci elide onemli.konfor lpg uyumu ve ikinci eli derken passat diyorum en azindan lpg sorunu olmamasi tam uyumundan ama gonlumden de gecen insignia 1.4 t yada 1.6 t siz olsaniz benim yerimde ne yapardiniz.1.6 102 hp passat icin yeterli mi o paraya deger mi ? Simdiden cvp icin tsjler
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
1.6 102 hp passat mi insignia 1.4 t veya 1.6 t mu ?
Collapse
X
-
Ynt: 1.6 102 hp passat mi insignia 1.4 t veya 1.6 t mu ?
lpg istiyorsanız,akl yada lkr motorlu 8 valf 1.6 102 liği tercih etmelisinizBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
-
1.4t insigniada lpg de sorun çıkartmıyor,yani pek duymadık,he 102 hp passatmı insignia 1.4t mi derseniz açık ara insignia derim,frenlerden hıza,yol tutusuna ve yakıtta açık ara öndedir passattan.Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
Yorum
-
Tabiki kaldiriyor 140hp arac oldukca iyi bir guc,passata gore cok daha seri ve atak.Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sirius1.4 insignia alınır iyi bir ustaya LPG taktirilir binilir, mutlu olunur
Yorum
-
Eski ve yeni kasa 1.4 insignialarim oldu tüplü kullanmadım. Fakat astar j tüplü kullanmistim bir dönem. Aynı motor 1.4 140 beygir. Tüpte markanın öneminden ziyade ustanın işçiliği öne çıkıyor. Bu motora atiker gold taktirip sıkıntısız kullanan çok insan var. Subap sıkıntısı her LPG li araçta er veya geç ortaya çıkar ama 50 binde ama 100 binde. Onunda çaresi o zaman düşünülür. Şimdiden keyifli sürüşer.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Cesur060150-55 bin araliginda hangisi daha mantikli arkadaslar.asiri hiz yapan biri degilim.bagaj ve konfor onemli.ayrica lpg uyumu ve ikinci elide onemli.konfor lpg uyumu ve ikinci eli derken passat diyorum en azindan lpg sorunu olmamasi tam uyumundan ama gonlumden de gecen insignia 1.4 t yada 1.6 t siz olsaniz benim yerimde ne yapardiniz.1.6 102 hp passat icin yeterli mi o paraya deger mi ? Simdiden cvp icin tsjler
Bende 1.4 LPGli insignia kullanıcısıyım, sizin yaşadığınız ikilemi iş yerimde bir arkadaşım da yaşadı ve tercihini 102lik passattan yana kullandı.
İlk pişmanlığını aracın yokuş çıkamamasıyla yaşadı, sonra tüm trimlerinden gelen sesler canını sıkmaya başladı. Şimdi benim insigniyayı 6-7 ay sonra almak için söz istiyor
İkisinide denemeden karar vermeyin,
1.4 insignia kullanıcısıyım, mükemmel bir araç değil ancak 102lik passatla mukayese edilebilecek bir araç olmadığını om dakikada anlarsınız,
Passatın tok kapı sesinin 50-60.000 km sonra ne hale geldiğini de görmüş olursunuz.
Lpg konusunda montaj çok önemli, sonrasında da yazılım ayarı. Ben ankarada oturmama rağmen gidip Çorum'da lpg taktırdım, işi bilmeyen usta aracınızı rezil eder. Artı ankara ş.içi 9-10 lt lpg tüketiyorum, passat gitmeden 12lt yakıyo. Bu hususa dikkat ederseniz bence bu paraya daha konforlu ve hızlı bir başka araç alamazsınız.
Yorum
-
Guzel yorumlariniz icin tskler.sayin earl ankarada aslinda cok iyi ustakar var mesela mocan otogaz brc adini duymussunuzdur mutlaka...bu arada sizde hangi kit var...acikcasi bende 50-55 verip tamam passat ama atmosferik motorada para veresim gelmiyor acikcasi su an golf 5 var ayni motor 102 hp brc lpgli yokuslarda ikinci vitese kadar dusuyoruz hatta ayni motor ve passat daha agir...kafa corba bakalim hayirlisi olsun ins
Yorum
Yorum