Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia 1.6 Cdti Sport Alacağım

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Insignia 1.6 Cdti Sport Alacağım

Daha bu gün oradaydım ilk bakım için millet başındaydı bakan bakana demek o ara satmışlar
    insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Arabayı şirket üzerine alsam çok güzel bi indirimi oluyor, bu şekilde almanın eksi tarafı var mı şirket sahibi için. Ekstra bi masraftır falan filan.

Yorum

Sirket adina alirsaniz 6 ay 2500 km dolmadan satamiyorsunuz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
          Sirket adina alirsaniz 6 ay 2500 km dolmadan satamiyorsunuz
          Bu sıkıntı değil abi peki başka bi olayı var mı acaba bildiğin. Bi akrabam var onun şirketine alabilirim ama, ne kadar akraba da olsa araya birilerini sokmayı pek sevmem. Arabanın vergisidir sigortasıdır herhangi bi ücret artışı oluyor mu bu durumda şirket üzerine olunca.
          Kısacası şirket sahibine ekstra bi masraf çıkar mı şirket araba sayısı arttığı için.

Yorum

araç sayısı artmasının herhangi bir ek masrafı olmaz, hatta bakımdı yakıttı gider olarak gösterildiği için avantajı olur. Ama zorunlu trafik sigortası bir miktar yüksek çıkabilir.
            ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
              araç sayısı artmasının herhangi bir ek masrafı olmaz, hatta bakımdı yakıttı gider olarak gösterildiği için avantajı olur. Ama zorunlu trafik sigortası bir miktar yüksek çıkabilir.
              Peki teşekkür ederim bilgi için

Yorum

Artık son aşamadayım ve güzel bi zorluk yaşıyorum

Sport mu sport stil mi ?

Bütçeyi sport stile zorlamak mantıklı mı sizce. 6 bin Tl farka değer mi.

Koltuklar full deri mi yoksa deri kumaş karışık mı spor stil pakette. Fotoğraflardan çıkaramadım net.

Yorum

Spor stil pakette koltuklar deri, ben tercih etmedim deri olmasını çünkü bakımı zor ve sıcak havalarda soğutmalı olmadığından terletiyor (Kuşadasında oturuyorum ), spor koltukları bana yeterli geldi

Yorum

çevre görüş paketini değerlendir derim.Ben de martta falan aldım stil paketli 1.6 sport 20 inç lastikli .Çevre görüş paketini çok istemiştim bulamamıştım.

Çevre Görüş Paketi 2: Şerit İhlali Uyarı Sistemi, Takip Mesafesi Göstergesi, Ön Çarpışma İkazı, Trafik İşareti Tespit Sistemi, Çarpışma Önleyici Fren Sistemi, Adaptif Hız Sabitleyici (otomatik gaz ve fren)1 ve Isı yalıtımlı ön cam özelliklerini içermektedir.
                    2016 - İNSİGNİA - SPORT + STİL PAKET - BEYAZ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ulas79
                      Spor stil pakette koltuklar deri, ben tercih etmedim deri olmasını çünkü bakımı zor ve sıcak havalarda soğutmalı olmadığından terletiyor (Kuşadasında oturuyorum ), spor koltukları bana yeterli geldi
                      Sağolasın abi konunun başından beri çok yardımcı oldun. Teşekkür ederim.
                      Orjinal yazı sahibi: Mustafa147
                      çevre görüş paketini değerlendir derim.Ben de martta falan aldım stil paketli 1.6 sport 20 inç lastikli .Çevre görüş paketini çok istemiştim bulamamıştım.

Çevre Görüş Paketi 2: Şerit İhlali Uyarı Sistemi, Takip Mesafesi Göstergesi, Ön Çarpışma İkazı, Trafik İşareti Tespit Sistemi, Çarpışma Önleyici Fren Sistemi, Adaptif Hız Sabitleyici (otomatik gaz ve fren)1 ve Isı yalıtımlı ön cam özelliklerini içermektedir.
                      Bende isterim tabii de çok güzel bi fiyat aldım bayiden, 1 tane sport var beyaz bir de sport stil var beyaz yine. O fiyatı da kaçırmak istemiyorum.

Yorum

Rica ederim, arkadaşın dediği gibi ÇG2 paket araştır Türkiye genelinde, benim araç bu pakete sahip ve gerçekten içeriği çok işlevsel.

Yorum

Sport ve Sport Stil paket satışları için eylül ayı tarih defterlerine not edilmeli en donanımlı Insignia'ların 2011-12'de satıldığı gibi eylül'deki Sport patlaması da unutulmayacak
                          InsigniaTEAM

Yorum

Çevre görüş paketi araca sonradan yaptırsak bir sakıncası olur mu?daha doğrusu aracımı alırken navigasyon istemiştim ama tavsiye etmemişlerdi ses sistemini falan değiştiriyo orjinal ses sistemi gibi olmaz dediler.bunun gibi bir sakıncası olur mu?
                            [center]
                            1.6cdti sport 
                            GREY HURRICANE [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: deniz57
                              Çevre görüş paketi araca sonradan yaptırsak bir sakıncası olur mu?daha doğrusu aracımı alırken navigasyon istemiştim ama tavsiye etmemişlerdi ses sistemini falan değiştiriyo orjinal ses sistemi gibi olmaz dediler.bunun gibi bir sakıncası olur mu?
                              Çevre görüş paketi sonradan taktırabileceğin bir paket değil.Navigasyonada gerek yok artık telefonların navigasyonunu kullanabiliyorsun ekranda
                              2016 - İNSİGNİA - SPORT + STİL PAKET - BEYAZ

Yorum

Bugün Sport paketi aldım, cuma günüde aracı teslim alacağım Allah'ın izniyle. Allah utandırmasın

Yorum

İşleniyor...
                                X