Sirket adina alirsaniz 6 ay 2500 km dolmadan satamiyorsunuz
Bu sıkıntı değil abi peki başka bi olayı var mı acaba bildiğin. Bi akrabam var onun şirketine alabilirim ama, ne kadar akraba da olsa araya birilerini sokmayı pek sevmem. Arabanın vergisidir sigortasıdır herhangi bi ücret artışı oluyor mu bu durumda şirket üzerine olunca.
Kısacası şirket sahibine ekstra bi masraf çıkar mı şirket araba sayısı arttığı için.
araç sayısı artmasının herhangi bir ek masrafı olmaz, hatta bakımdı yakıttı gider olarak gösterildiği için avantajı olur. Ama zorunlu trafik sigortası bir miktar yüksek çıkabilir.
ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
araç sayısı artmasının herhangi bir ek masrafı olmaz, hatta bakımdı yakıttı gider olarak gösterildiği için avantajı olur. Ama zorunlu trafik sigortası bir miktar yüksek çıkabilir.
Spor stil pakette koltuklar deri, ben tercih etmedim deri olmasını çünkü bakımı zor ve sıcak havalarda soğutmalı olmadığından terletiyor (Kuşadasında oturuyorum ), spor koltukları bana yeterli geldi
çevre görüş paketini değerlendir derim.Ben de martta falan aldım stil paketli 1.6 sport 20 inç lastikli .Çevre görüş paketini çok istemiştim bulamamıştım.
Çevre Görüş Paketi 2: Şerit İhlali Uyarı Sistemi, Takip Mesafesi Göstergesi, Ön Çarpışma İkazı, Trafik İşareti Tespit Sistemi, Çarpışma Önleyici Fren Sistemi, Adaptif Hız Sabitleyici (otomatik gaz ve fren)1 ve Isı yalıtımlı ön cam özelliklerini içermektedir.
Spor stil pakette koltuklar deri, ben tercih etmedim deri olmasını çünkü bakımı zor ve sıcak havalarda soğutmalı olmadığından terletiyor (Kuşadasında oturuyorum ), spor koltukları bana yeterli geldi
Sağolasın abi konunun başından beri çok yardımcı oldun. Teşekkür ederim.
Orjinal yazı sahibi: Mustafa147
çevre görüş paketini değerlendir derim.Ben de martta falan aldım stil paketli 1.6 sport 20 inç lastikli .Çevre görüş paketini çok istemiştim bulamamıştım.
Çevre Görüş Paketi 2: Şerit İhlali Uyarı Sistemi, Takip Mesafesi Göstergesi, Ön Çarpışma İkazı, Trafik İşareti Tespit Sistemi, Çarpışma Önleyici Fren Sistemi, Adaptif Hız Sabitleyici (otomatik gaz ve fren)1 ve Isı yalıtımlı ön cam özelliklerini içermektedir.
Bende isterim tabii de çok güzel bi fiyat aldım bayiden, 1 tane sport var beyaz bir de sport stil var beyaz yine. O fiyatı da kaçırmak istemiyorum.
Sport ve Sport Stil paket satışları için eylül ayı tarih defterlerine not edilmeli en donanımlı Insignia'ların 2011-12'de satıldığı gibi eylül'deki Sport patlaması da unutulmayacak
Çevre görüş paketi araca sonradan yaptırsak bir sakıncası olur mu?daha doğrusu aracımı alırken navigasyon istemiştim ama tavsiye etmemişlerdi ses sistemini falan değiştiriyo orjinal ses sistemi gibi olmaz dediler.bunun gibi bir sakıncası olur mu?
Çevre görüş paketi araca sonradan yaptırsak bir sakıncası olur mu?daha doğrusu aracımı alırken navigasyon istemiştim ama tavsiye etmemişlerdi ses sistemini falan değiştiriyo orjinal ses sistemi gibi olmaz dediler.bunun gibi bir sakıncası olur mu?
Çevre görüş paketi sonradan taktırabileceğin bir paket değil.Navigasyonada gerek yok artık telefonların navigasyonunu kullanabiliyorsun ekranda
Yorum