Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia 1.6 Cdti Sport Alacağım

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Insignia 1.6 Cdti Sport Alacağım

1.6 turbo benzinliden sonra 1.6 cdti sport almayı düşünüyorum. Sıfır almayı düşündüğümden fiyat araştırması yaptım biraz. 110 bin tl den aşağı bulamadım. Fakat bi tanıdık vasıtasıyla 105 bin TL ye buldum. Fiyat iyi mi sizce nasıl ?

Ancak araçta düz sport yani ekstra çevre görüşüdür falan yok. Daha uyguna bulabilir miyim ?.

Bir de daha önce hiç sıfır araç almadım, alırken neye dikkat etmem gerekir. Bu seramik kaplama falan deniyor, yaptırmak zorunda mıyım acaba denildiği kadar önemli bişey mi ?

Görüşlerinizi öğrenmek isterim bu konuda.

Ynt: Insignia 1.6 Cdti Sport Alacağım

son günlerde bir kampanya vardı hala devam ediyormu bilmiyorum 103.500 tl gibi bir kontrol edin istanbul bayilerini bir arayın

Şimdiden hayırlı olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Şimdiden hayırlı olsun...İstanbul İzmir Ankara bayilerini kontrol edin...
      Ben aynı aracı (Kış paketli) Şubat ayında 105.e almıştım..+3 yıl garanti ekletip garantiyi 5 yıla çıkarttım..100 tl verip karter koruma taktırdım..Seramik kaplamayı önermiyorlar..Aldıktan sonra boya koruma yaptırdım o kadar...

Yorum

Hayirli olsun simdiden,guzel secim fiyati biraz daha arastirin derim,bir arkadasimiz daha arastiriyordu ekstra stil paket ile birlikte soylediginiz rakamlara geliyordu
        Seramik kaplamayi bende onermiyorum,suanki aracimda var gibi ama belli sure sonra oda cizik cizik duruyor en guzeli detayli boya koruma yaptirmaniz
        Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Çok sağolun abilerim yorumlarınız için..

20 inçle 19 inç jant arasında bariz bi konfor farkı olur mu ?

Yorum

selamlar şimdiden hayırlı olsun aralık ayında bende sport + still paketi 108.700 e aldım karter koruma ve cam filmi hediye etmişlerdi istanbul odak bayiinden almıştım. sonrasında seramik kaplama yaptırdım 20 inç lastık var üzerinde aracı genelede otobanda kullandım şehir içinde bir sıkıntı yaşamadım lastik alırken sıkıntı yaşayacağız sanırım benim tavsiyem alabiliyorsanız stil paketli alın bose ses sistemi ve deri koltuklar gayet iyi hayırlısı olsun tekrardan..

Yorum

çok temiz sıfır kokusu ustunde 15.000 km de 2016 çıkışlı
              İlan No: 335992639
              http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...35992639/detay
              İlandaki arac full bence bi bakin derim

2014 Edition Elegance Fabrika Çıkış Lpg li + Sunroof

Yorum

Merhaba ben de temmuz sonunda aldım aracımı.park and go paketi vardı 114e aldım istanbulda daha iyi sanırım fiyatlar.aracımda 19inç jant var başka bir jant istiyordum ama 20inç olduğunu ve fiyat farkı olduğunu söylediler yanlış hatırlamıyorsam 19inç jantla 4 lastik 2800tl 20inçle 5000 ya da 5000küsürlü bir fiyat söylediler bir sorunla karşılaşırsam eğer.105 bin iyi fiyat bana göre.şimdiden hayırlı olsun güzel seçim trafikte de dikkat çekiyor siz de aldığınız da görürsünüz
                [center]
                1.6cdti sport 
                GREY HURRICANE [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Serhatart
                  selamlar şimdiden hayırlı olsun aralık ayında bende sport + still paketi 108.700 e aldım karter koruma ve cam filmi hediye etmişlerdi istanbul odak bayiinden almıştım. sonrasında seramik kaplama yaptırdım 20 inç lastık var üzerinde aracı genelede otobanda kullandım şehir içinde bir sıkıntı yaşamadım lastik alırken sıkıntı yaşayacağız sanırım benim tavsiyem alabiliyorsanız stil paketli alın bose ses sistemi ve deri koltuklar gayet iyi hayırlısı olsun tekrardan..
                  Her gün 2 3 kez geçtiğim 200 metre kadar çakıllı bi yol var, biraz sıkıntım bu ancak yavaşcık yavaşcık geçecez artık yapacak bişey yok, belediye çalışmıyor diye istediğim arabayı alamıyacak mıyım
                  Orjinal yazı sahibi: deniz57
                  Merhaba ben de temmuz sonunda aldım aracımı.park and go paketi vardı 114e aldım istanbulda daha iyi sanırım fiyatlar.aracımda 19inç jant var başka bir jant istiyordum ama 20inç olduğunu ve fiyat farkı olduğunu söylediler yanlış hatırlamıyorsam 19inç jantla 4 lastik 2800tl 20inçle 5000 ya da 5000küsürlü bir fiyat söylediler bir sorunla karşılaşırsam eğer.105 bin iyi fiyat bana göre.şimdiden hayırlı olsun güzel seçim trafikte de dikkat çekiyor siz de aldığınız da görürsünüz
                  Sağolun daha uyguna bulabilir miyim diye araştıracağım iyice. Hayırlısıyla bakalım buluruz inşallah
                  Orjinal yazı sahibi: fatihvarol38
                  çok temiz sıfır kokusu ustunde 15.000 km de 2016 çıkışlı
                  İlan No: 335992639
                  http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...35992639/detay
                  İlandaki arac full bence bi bakin derim
                  Beyaz istiyorum, en çok beyazın yakıştığını düşünüyorum , sağolun öneriniz için.

Yorum

Şimdiden hayırlı olsun, İnşallah sağlıkla mutlulukla binmeyi nasip eder rabbim.

Yorum

şimdiden hayırlı olsun,bozuk yolu dert etmeyin ben Kuşadasında bozuk yolun kralında kullanıyorum ve hiç sıkıntı yaşamadım
                      insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ulas79
                        şimdiden hayırlı olsun,bozuk yolu dert etmeyin ben Kuşadasında bozuk yolun kralında kullanıyorum ve hiç sıkıntı yaşamadım
                        .

Bu işte tam aradığım yorum , teşekkür ederim. İçim daha rahat şimdi

Orjinal yazı sahibi: earl-2000
                        Şimdiden hayırlı olsun, İnşallah sağlıkla mutlulukla binmeyi nasip eder rabbim.
                        Amin cümlemize

-------------------------------------

Odağı falan aradım 107 den aşağı gelmediler. Facebooktaki insignia grubunda da 103.500 e kış paketli sport aldığını söylüyor ama nerden aldığını öğrenemedim. İnşallah bulurum bu fiyatlara. 103.500 ü duyduktan sonra 105 vermek de istemiyorum üstelik kış paketi de yok.

Yorum

Aydın Surtaş a telefon açın, stil paketli sportu 131 den 111 e bırakıyorlar
                          insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

O Araba satılmış galiba Ulaş hocam

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Kısmet değilmiş .

Yorum

İşleniyor...
                              X