Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Otomatik Vites Pejo 206 mı Opel Corsa ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Otomatik Vites Pejo 206 mı Opel Corsa ?

Eşime isine gidip gelirken kullanması için otomatik vites araç arayışı içerisindeyim.
    Bütçemiz 23 25 bin TL civarı.
    Baktığım araçların modelleri genel olarak aynı 2001-2003 arası..
    Sizce hangisi bize daha az sorun yaratır? Hangisinin otomatik vites seçeneği daha iyidir? Daha mantikli bir tercih olur? Yardımcı olursanız sevinirim

Ynt: Otomatik Vites Pejo 206 mı Opel Corsa ?

Corsa tam otomatik öneririm, sanırım yalnızca 1.4 motorlarda tam otomatik var

Yorum

Fransızların ilk 3-5 senede bile rakiplerine oranla çok daha fazla yıprandığını düşününce Corsa diyorum
      InsigniaTEAM

Yorum

O dönemdeki opelin easytronicklerinin problemli olduğunu hatırlıyorum.Tam otomatik corsa daha makul bir karar olur bence.
        http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
        2.0 CDTI
        Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Pegout kullanan arkadaşlarım var ve memnunlar ama kesinlikle Corsa ÖNERMİYORUM...Yoksa benim gibi sürünürsün, bir kere değiş on kere düşün Corsa için... Corsa nın bana yaşattıklarını ve OPEL TÜRKİYE nin sorumsuzluklarını ALLAH düşmanıma yaşatmasın.

Yorum

Önceki araçlarım dan biri Corsa D 1,2 easytronick idi. kesinlikle yaklaşma derim berbat bir şanzımanı var. Ama 1.4 tam otomatikleri hakkında birşey söyleyemem ama 1.2 lere göre daha iyi olduğu söyleniyor.
            2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800

Yorum

Teşekkür ediyorum cevaplarınız için. Bende easytronik sanziman konunda şüpheliyim açıkçası.

Yorum

İşleniyor...
              X