Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni haftaya başlangıç

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Yeni haftaya başlangıç

Merhaba arkadaşlar,
    9 günlük tatilin ardından herkesi hayırlı haftalar, esnaf olan arkadaşlarımıza da hayırlı ve bol kazançlar dilerim.
    2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800

Ynt: Yeni haftaya başlangıç

Hayırlı haftalar. Alışılması en zor haftalar tatil dönüşü olanlar. birde 3 aydır yan gel yat Osman takılan öğrencilerimize ise bu süreçte Allahtan şifa diliyorum
    1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
    Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Yeni egitim ogretimin ilk gunu ogrencilerimize Allah zihin acikligi versin, ogrencilerimiz ailesine vatanina milletini hayirli bir evlat olsunlar.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

9 günlük tatil bize uğramadı ama
        Öğrenci kardeşlerimin yeni eğitim ve öğretim yılı hayırlı olsun. Tüm üyelerin hayırlı ve bol kazançlı günleri olsun..
        Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

haha haha haha Bayram güzel geçti avrupa da son dk aldığımız 1 puan ligde 3 puan hafta sonu da galatasaray derbisini alırsa kartalım oh keyfimiz gıcır olur inşallah haha haha haha
          [Center]    
                                 1.6 Turbo- 180 HP -Cosmo -Flexride Şase -DVD 800 -Sunroof Ve 34 CHN 85

Yorum

İşleniyor...
          X