Duyuru

Collapse
No announcement yet.

lastik yanağında zedelenme

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: lastik yanağında zedelenme

Geçmiş olsun benimkiyle aynı durum.ben de lastikçilere gösterdim sorun yok birşey olmaz dediler kullanmaya devam ediyorum hatta otoyolda yüksek hızlarda da kullandım bir sorun yaşamadım.lastikleri arkaya alma fikrini ben de düşündüm ama tekrar rot-balans isteyeceği için yapmadım yama da yaptırmadım.şu an sorunsuz kullanıyorum.değişim zamanı gelince Goodyeardan uzak durmak lazım sanırım.
    [center]
    1.6cdti sport 
    GREY HURRICANE [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: deniz57
      Geçmiş olsun benimkiyle aynı durum.ben de lastikçilere gösterdim sorun yok birşey olmaz dediler kullanmaya devam ediyorum hatta otoyolda yüksek hızlarda da kullandım bir sorun yaşamadım.lastikleri arkaya alma fikrini ben de düşündüm ama tekrar rot-balans isteyeceği için yapmadım yama da yaptırmadım.şu an sorunsuz kullanıyorum.değişim zamanı gelince Goodyeardan uzak durmak lazım sanırım.
      Kazasız belasız sürüşler...Goodyeardan uzak durma konusunda hemfikiriz...

Yorum

Ben olsam değiştirirdim. Lastik önemli
        2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mozarto
          Orjinal yazı sahibi: deniz57
          Kazasız belasız sürüşler...Goodyeardan uzak durma konusunda hemfikiriz...
          Zamanı gelince hemen başka markayla değiştireceğim
          [center]
          1.6cdti sport 
          GREY HURRICANE [center]

Yorum

İşleniyor...
          X