Geçmiş olsun, janttaki çiziği nasıl tamir ettireceksiniz? Bildiğim kadarıyla o kısım boyasız, zımparalanmış metal benim jantlarda 1-2 yerde benzer şekilde çizikler var, hangi ustaya gittiysem ne aydında ne de izmir de kimse düzeltemedi.
2014 INSINGNIA 1.4 TURBO Sedefli Mahagony Kahve Edition Elegance + Stil Paket + Sunroof Paketi 2016 MOKKA X 1.6 CDTI AT Amber Turuncu Excellence + Opel Eye + Deri Paketi + Sunroof Paketi
Geçmiş olsun, janttaki çiziği nasıl tamir ettireceksiniz? Bildiğim kadarıyla o kısım boyasız, zımparalanmış metal benim jantlarda 1-2 yerde benzer şekilde çizikler var, hangi ustaya gittiysem ne aydında ne de izmir de kimse düzeltemedi.
Bende kara kara onu düşünüyorum...Biraz araştırma yapmak gerek belki İstanbulda yapan bir yer vardır...Jantlar la ilgili bir konu başlığı açmak gerekebilir....
1 saat önce aynı akıbete uğradım Sağ ön lastiği kaldırıma sürttüm ve yanakta yırtık oluştu..Jantta çizildi...Pek derin değil gibi ama...Canım sıkıldı...Tabi ki Goodyear...
1 saat önce aynı akıbete uğradım Sağ ön lastiği kaldırıma sürttüm ve yanakta yırtık oluştu..Jantta çizildi...Pek derin değil gibi ama...Canım sıkıldı...Tabi ki Goodyear...
8 tane lastikçiye gösterdim...Tamamı sorun yok dedi..Yanakta janta yakın şişkin olan kısım da yırtık var..İplerin olduğu bölümde yırtık yok..2 tanesi sıcak yama yaparsak daha iyi olur dedi..Kafam karıştı alala alala alala
Tamamının tavsiyesi lastiği arkaya alma yönünde....
Yorum