Lastik kenarları bu tarz olaylara maruz kalabileceği için güçlendiriliyormuş.
.
Benim lastiği de aracın önceki sahibi yanaktan yırtmış. Gittiğim 2 lastikcide yukarıdaki cümleyi kurdu. 30000 km dır kullanıyorum bir sorun olmadı. Fotoğraf tan cok anlayamadim neresinin yirtik oldugunu. Belki sizinkinin değişmesi gerekir.
.
Birkaç lastikciye gidip gösterin bence. Gerekirse yeni lastik alırsınız.
.
Benim lastiği de aracın önceki sahibi yanaktan yırtmış. Gittiğim 2 lastikcide yukarıdaki cümleyi kurdu. 30000 km dır kullanıyorum bir sorun olmadı. Fotoğraf tan cok anlayamadim neresinin yirtik oldugunu. Belki sizinkinin değişmesi gerekir.
.
30000 km yırtık lastik mi kullandınız
Halen kullanıyorum. Lastikciler o bolgelerden olan yırtılma zarar vermez. Oraları kaldirima sürtme durumu için güçlendiriyorlar deyince, bende kullanmaya devam ettim. Şu ana kadar bi sıkıntı olmadı. Zaten lastik değişim zamanım geldi. Yenilerini alacam.
İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar
.
.
30000 km yırtık lastik mi kullandınız
Halen kullanıyorum. Lastikciler o bolgelerden olan yırtılma zarar vermez. Oraları kaldirima sürtme durumu için güçlendiriyorlar deyince, bende kullanmaya devam ettim. Şu ana kadar bi sıkıntı olmadı. Zaten lastik değişim zamanım geldi. Yenilerini alacam.
Fotoğraftan çok anlayamadım demişsiniz neresi olduğunu.jantla lastiğin yere bastığı yerin arasında zedelenme.umarım iyi tarif edebilmişimdir.sizinki de aynı yer miydi?
Goodyear yaran cok var forumda, ben dahil. Nenimki dokanma ile yarıldı gitti.
O goodyear lastiklerini alıpta fatura tairihinden 30 gün sonra yaranlardan biri de malum benim, az söylenmedim onu üreten fabrikaya... Ama bayram için Kastamonu'dan Çanakkale'ye Bursa üzerinden giderken Bursa'ya 20 km kala önden giden eskişehir plakalı bir Accord'un sol şeritte 100-120 arası hız ile giderken hiç sebep yok iken aniden sol şeritte durmasından dolayı feci bir zincirleme kaza tehlikesi atlattık. Hem ABS hem de goodyear asimetrik 3 sınıfı lastiklerim gayet iyi tutundu kısa mesafedeki güçlü frenlemede. Tekerlek fena değil ama yumuşak hamurlu olduğu için özellikle yarılmalar için çok müsait. Daha sert hamurlu (pirelli) gibi bir marka tercih etmek gerekiyor. Bir dahakine sert lastik alacağım.
bu arada resmdeki yarık eğer iç teller görülüyorsa lastik acilen değiştirilmeli, daha doğrusu ne olur ne olmaz 3'e 5'e bakmadan değiştirlmeli.
Yorum