Merhaba herkese.aracımı park ederken kaldırıma sürtmekten mi oldu yoksa yolda giderken bir şeyin sıçraması sonucunda mı oldu bilmiyorum sağ ön lastikte yanakta 1cmden biraz daha büyük zedelenme oluşmuş.aracı alalı 1,5 ay oldu lastikler de yeni.bir zararı olur mu?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
lastik yanağında zedelenme
Collapse
X
-
Ynt: lastik yanağında zedelenme
Orjinal yazı sahibi: deniz57Kasko karşılıyor mu bu tür sorunlarda?
2014 INSINGNIA 1.4 TURBO Sedefli Mahagony Kahve Edition Elegance + Stil Paket + Sunroof Paketi
2016 MOKKA X 1.6 CDTI AT Amber Turuncu Excellence + Opel Eye + Deri Paketi + Sunroof Paketi
Yorum
-
Öncelikle geçmiş olsun, aynı yarıktan bendeki lastikte de var biraz daha büyüğü hatta. Ertuğrul beyin dediği gibi hız yaptım, yüksek hızla çukurlara kasislere girdim bişey olmadı, olacağını da pek düşünmüyorum. Araçlar yeni olunca insan bi tık daha pimpirikli oluyo ama pek sorun olcağını sanmıyorum. Daha tecrübeli abilerimizi dinleyin ama, onlar ihmale gelmez diyorsa bir bildikleri vardır elbet
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mccoffeerOrjinal yazı sahibi: deniz57Kasko karşılıyor mu bu tür sorunlarda?[center]
1.6cdti sport
GREY HURRICANE [center]
Yorum
-
Lastik kenarları bu tarz olaylara maruz kalabileceği için güçlendiriliyormuş.
.
Benim lastiği de aracın önceki sahibi yanaktan yırtmış. Gittiğim 2 lastikcide yukarıdaki cümleyi kurdu. 30000 km dır kullanıyorum bir sorun olmadı. Fotoğraf tan cok anlayamadim neresinin yirtik oldugunu. Belki sizinkinin değişmesi gerekir.
.
Birkaç lastikciye gidip gösterin bence. Gerekirse yeni lastik alırsınız.İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar
Yorum
Yorum