Herkese merhaba arkadaşlar. Sonunda sürekli hayalini kurduğum insigniamı aldım. Bütçeme uygun olan 2014 beyaz 1.6T 170 hp lik canavara kavuştum. Araç o kadar muazzam ki gidip gidip sarılasım geliyo. Eski aracımda veya arkadaşlarımın arabasında 100-120 ile viraja girince kapılara camlara savrulurken 150 ile virajda yerimden kaymadım bile Burdan okuduğum araştırdığım kadarıyla çok fazla özelliği var aracın ama hiçbirini bilmiyorum daha. Sanırım ders kurs bişeyler almam lazım sizden Yalnız şöyle bi sıkıntı var ne burda yazdığı gibi ne de katalogda yazdığı gibi değil yakıt tüketimi. Şehir içi 14 litre, şehirler arası 10.4 litre yaktım. Uzun yolda ilk olduğu için biraz sert seri kullanıldı ama yine de çok geldi bana. Acaba araçta bi problem olabilir mi? Öyle ya da böyle, araç harika yav, o kadar güvende o kadar özel hissediyorum ki içinde kendimi, yaksın diyorum yak aslanım yak, ama bikaç ay sonra o heyecan bittikten sonra bunu diyemem sanırım
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
INSIGNIA'mı aldım sonunda
Collapse
X
-
Ynt: INSIGNIA'mı aldım sonunda
Kazasız günlerde kullanmanız dileğiyle...
.
Aynı motorlu aracı kullanıyorum. Şehir dışında en fazla 9.3 gördüm.
.
Sehir içide çok fazla. Bence sizin kullanımınız agresif. Zamanla alışırsınız dozunda gaz vermeye.İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar
-
iyi günlerde kullanın. Çok iyi bir seçim yapmışsınız. Sizi bu kadar heyecanlandıran bir araca sahip olmanızda çok hoş. Güzel ifade etmişsiniz duygularınızı. Benimde kendi paramla sahip olduğum ilk aracım 2001 model tek kapı 1.4 opel corsa idi. 90 bg di. Uçuyordu adetahttps://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg
''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı
Yorum
-
Hayirli olsun,Allah agiz tadi ile binmeyi nasip etsin,aracinizi tanidikca ortalamaniz %30-35 dusecektir bizde cok 17/20 litreler yakmistik zamanindaBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
Yorum