Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.4T lerde Triger

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 1.4T lerde Triger

Merhabalar,

1.4 T lerde Triger kayısı yerine zincir olduğunu söylediler servisten. 1.6 larda triger kayışı olduğu 1.4 lerde zincir olduğu icin 4.yil veya 60.000 bakımında değişen V kayısı ve eğer sorun varsa bu kayısın gergi rulmani olacağı belirtildi.

Trigerle(1.4T) ilgili bilgisi olan veya degitiren( ne değiştirildi) arkadaslardan bilgi beklerim.

Selamlar

Ynt: 1.4T lerde Triger

Evet, 1.4 lerin trigeri zincirli ve değiştirilmiyor. Aralık başında 60 bin bakımı olacak aracımda. Degisenleri yazarım ama daha 2 ay var..benden önce başka bir 1.4 sahibi arkadaşımız yazarsa biz de öğrenmiş oluruz..
    @Murat
    2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Murat abi değişim listeni bekliyorum 46000deyiz daha ama merak ediyorum
      insignia 1.4T Edition Elegance

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tuncaybuyan
        45 bin bakımını yaptırdınız mı?
        @Murat

Yorum

benim aracım da 64bin oldu, henüz 60bin bakımını yaptıramadım. açıkçası servisin fiyatlarını görünce, sadece yağ değiştirip devam etmeyi düşünüyorum.
          1.4T Edition Elegance - Yeni Stil Paketi - Sunroof

Yorum

Benim aracım da 63 binde. Ben 15 binlik peryodlarda yaptırmadım hiç. Yıllık yaptırdım çünkü yılda 10 bin km anca kullanıyorum. 15 bini beklersem 1,5 yıl oluyor. Daha şu an geçen yılki yağ değişiminin üzerinden 6 bin km. geçmiş. Aralık başında bakımı var aracın. En çok 8 bin olur. Yıl dolunca beklemem. O nedenle özel servisteki ustam 60 bin bakımında ne değişecekse onu kabul edecem artık..
            @Murat

Yorum

ben dün yaptırdım. 710 tl. triger yokmuş. v kayışı, buji, yağ ve filtreler.
              A.ÖMEROĞLU
              1,4 t 140 hp edition elegans. 2012

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Wolverine
                Orjinal yazı sahibi: tuncaybuyan
                45 bin bakımını yaptırdınız mı?
                Bu yıl mart ayında 41000de aldık aracı hava filtresi yağ filtresi polen filtresi ve motor yağı değişti abi 45000için özel bişey yaptırmadım. Ön balatalar zayıf dedi usta bosch marka balata takıldı 50000de yag ve arka balataları değiştiricem.
                insignia 1.4T Edition Elegance

Yorum

İşleniyor...
                X