Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia için sorularım

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Insignia için sorularım

Öncelikle bütün üyelere Merhaba diyorum ve forumu takip ederken merak ettiğim sorular için üye oldum.
    Şuan satılık olan aracımız 1.6 i30 ve lpg li yaklaşık olarak 30 kuruş civarında tüketimi var
    Uzun zamandır aklımda insignia vardı daha çok araştırdıkca daha çok beğendim özellikle donanımları ve performans konfor bakımından fiyatı uygun geliyor
    Merak ettiğim konular şunlar 1.4 t yada 1.6 t düşünüyorum ve her ikisinde lpg dönüşümü yaptırmayı düşünüyorum performans bakımından 1.4 yeterli olacağını dusunuyorum fakat 1.6 larda fiyat daha düşük ve Cosmo paketinde alinabiliyor ancak yakıt sarfiyatı açısından endişelerim var benzinli halde 2 litrelik bir fark söz konusuymus yanlış bilmiyorsam ve bu araçlara lpg nin uygun olmadığı söyleniyor ne derece dogrudur umarım değildir ihihi varsa lpg kullanicilarindan öğrenmek isterim
    Ve son olarak da alırken nelere dikkat edilmeli 100.000 üstü insignia almak doğru olurmu? (2009-2012)

Ynt: Insignia için sorularım

Öncelikle welcome

Aklınıza takılan konular her Insignia almak isteyenin aklında yer edinen konular. Cevaplarını hem forumda bulabilirsiniz, hem de bu konuda da cevap veren olacaktır.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Hoşgeldiniz.

Bu konularda çok yazıldı çizildi.Detay bilgi veren bir arkadaşımızın yazısını paylaşıyorum.Sorularınızla ilgili bunun gibi başka yazılarda var.lpg düşünüyorsanız 1.4 bakın bence.1.6 hem dediğiniz gibi biraz fazla yakar hemde lpg sıkıntısı olma ihtimali olan bir motor.Tabii sıkıntı yaşamadan binlerce km yapan arkadaşlarımız var.100.000 km üstü araç bu yaşlarda ben şahsen almam.Motorlarımız uzun yıllar km yapmaya uygun ama imkan ve tercih fırsatlarım varken niye 100+ tercih olsun?

http://www.insigniateam.com/forum/in...?topic=13250.0
      "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

welcome

1.4 ile 1.6 tamamen sürüş sitiliniz ve ekonominiz belirleyici rol oynar

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için 1.4t şu durumda mantıklı olanı gibi

Yorum

Konuyu tekrar hortlatiyorum ama 2010 modellerin katologunda bunlar yazıyor
            Edition da elektronik El freni var diye biliyorum park sensörü ve katlanır yan aynalar da dogru mudur bunlar?

Yorum

Merhaba,
              İnsignia alıp tüp takacaksanız 1.4 turbo tavsiye ederim. 1.4 lerde edition ve edition elegance paketleri mevcut. Alacağınız araçta mutlaka stil paket olsun. Bu paketle AFL far, 18" jant, Bluetooth, shark anten gibi donanımlar geliyor. Performans olarak yeterlidir. Otobanda 238 km yi görmüşlüğüm var. Uzun yolda 170 - 180 li hızlarda çok rahat seyahat edebiliyorsunuz.
              6 ay önce stil paketli 1.4 turbo aldım ve iki hafta önce romano lpg taktırdım. Yakıtı şuan için son derece ekonomik (20 krş) Benzinde ikende 36 - 38 krş civarı yakıyordu.
              Şimdiden hayırlı olsun. (Yalnız uyarmadı demeyin insignia ciddi bağımlılık yapıyor)
              Insignia 1.4T Edition Elegance + Stil + 18" + AFL + Navi

Yorum

İşleniyor...
              X