Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bakım hakkında

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Bakım hakkında

Selamun aleyküm cümleten
    Aracımız 12 model daha yeni 30 bine geldik şimdiye kdr bütün bakımları yetkili serviste yapıldı zaten hiç bi bakıma km için gitmedi hep yıllık bakıma gitti bu süre zarfında hiç bir parça değişmedi sadece periyodikler yapıldı motoru kullanımı halâ ilk günkü gibi..
    Sormak istediğim şimdi her defasında periyodiğe git gel 500-600 lira para veriyoduk..bu 30 bin ve hemen hemen araba 4 buçuk yaşında illaki değişecek bişeyler bulurlar diye düşünüyorum disk balatam yeni bu sene taktım..ekstra bişey takma yapma işlemleri olabilirmi yada sizin önerebileceğiniz bişey varmıdır 30 binde şunlara bakılsın diye arabaya takılabilecek daha iyi bi filtre daha iyi bi yağ varmıdır onları alayım

Ynt: Bakım hakkında

Bu arada bizim temiz kullanmamızdan mı yoksa servisin işçiliğinden mi bilmiyorum araç maşallah gerçekten ilk günkü gibi bu yüzden yine bakıma oraya götürecem yukarda dediğim gibi daha iyi yağ filtre falan varsa onları alıp yanımda götüreyim

Yorum

V kayışı, Yılı geldiği üzere triger seti ve kayışı, fren ve direksiyon hidroliği,
      Ateşleme sisteminde sadece buji bile yeterli. Km yapmadığınız için bobine gerek yok. Ne zaman bozulursa o, en önemlisi termostat + devirdaim, Termostat üst borusu ile birlikte T boru,
      CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
      SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Ne gibi bi masraf çıkar abi tahmini gerekirse parçaları ben alim servis yapıştırmasın sonra bize

Yorum

Şimdilik sadece Yağ ve yağ filtresi değiştirin 5 yaşını dondurmasına 6 ay kalmış. 6 ay sonra %25 parça indirimiyle diğerlerini değiştirirsiniz. Ekonomik olur..
          Beyaz 1.6 T Cosmo Flexride DVD800 Infinity

Yorum

Geçen hafta 1.4 140 hp araç için 15000 km ilk bakım için 600 tl fiyat aldım.
            onur

Yorum

Öyle yapim en iyisi zaten arabayı satma niyetim var malum 2017 insignia çıkacak diyolar..zaten yeterince masraf ettim 1 ay olmadı lastikleri değiştim daha fazla masraf etmeyim yrdımcı olduğunuz içinde çok teşekkür ediyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aSya
                V kayışı, Yılı geldiği üzere triger seti ve kayışı, fren ve direksiyon hidroliği,
                Ateşleme sisteminde sadece buji bile yeterli. Km yapmadığınız için bobine gerek yok. Ne zaman bozulursa o, en önemlisi termostat + devirdaim, Termostat üst borusu ile birlikte T boru,
                Bu arada Ali abi senden kısa zamanda satış sloganı isteyebilirim malum en kötü arabayı satman 1 haftayı bulmuyor kötüden kasıt piyasası olmayan arabalar yanlış anlaşılmayim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hakan Uygur
                  Bu arada Ali abi senden kısa zamanda satış sloganı isteyebilirim malum en kötü arabayı satman 1 haftayı bulmuyor kötüden kasıt piyasası olmayan arabalar yanlış anlaşılmayim
                  Hakan bence algımızı değiştirelim. İnsignia st piyasası olmayan bir araç değil. Türkiyede sw modellere rağbet yok ama bu st ve muadilleri passast variant,audi a4 st modellerine göre fiyat/doluluk/ikinci el/tasarım konularında çok önde bir model. Türkiyede talep edenle arz arasında ki farkta 2.eli cazip kılyor. sedan 10.000 tane varsa st 100 tane var.Sedanın taliplisi 3000 ise sedanın 70-80 diyelim.Malum sitede uzun süre duranların bir sıkıntısı olabilir.St değil başka markanın çok satan modeli bile olsa zorlanır satmakta.
                  "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Oğuz bey aynen.
                    ST az. Hatta temiz doğru düzgün st çok az. TR de5 alıcı olsa dahi sizinkini gelip alır temiz ise.
                    Aracımı alan şahıstan önce 1 ciddi alıcı daha vardı. O da kredi ile alıcaktı. Ben kıllandığım için iptal ettim. Yani 3 gün içinde 2 müşteri. Hatta ve hatta 1 tane daha vardı ki 2 bin TL si yokmuş. Ayak yapıyordu düşeyim diye. Bekleseydim 1 haftaya oda alabilirdi benden.
                    Piyasası yok, üretimi durdu, alma etme denilen Lancia Delta 1.6 dizel otomatik aracımı 1 haftada satmıştım. Lakin, sağlık nedenleri ötürü satış veremedim. Sonra, 1 ay içinde satıldı.
                    Arayan cok fazla, 6680 kusur görüntüleme, 200 üzeri favori ile bitirmiş idi ilanı.
                    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -

Yorum

Ben St'den bahsetmemiştim ifade eksikliği yaptım
                      Geçenlerde ali abi lancia mıydı neydi öyle bi araç sattığını söylemişti 4 günde ondan bahsetmiştim..

Yorum

Keramet bende hakan.

Yorum

Keramet bende hakan.
                          Bunu demek için çabalıyorum abi
                          Yani ben ikinci el araç alıyosam araçtan önce alıcısına bakarım her zmn için
                          Ha şuda var tatlı dilli olmak zor bişey değil lakin konuşmalardan araçtan neyin ne olduğunu az çok anlıyosunuz ve güven hissi oluyo.. Ben aracımı ilana koydum 0 ayarında diye bir allahın kulu aramazmı 1 ay içerisinde ilan kalktı zaten..kaldıki aracım gerçektende öyle lastikleri sıfır 1 ay oldu takalı , ebc sistem disk balata 2 bin 3 bin km oldu, bakımları eksiksiz yetkili serviste güneş görmemiş gerçektende garajda yatıyor..ama ne hikmetse yazdıklarım pek anlam ifade etmiyo sanırımanca takas teklifi başka bişey yok

Yorum

Dün, bi satıcıyı aradım. Merhaba dedikten sonra dediği ilk cümle, kaba bir ses tonu ile alıcımısın dalgamı geçicen oldu. skym senin arabana deyip kapadım.
                            Bu arada konu dağıldı.

Yorum

Dün, bi satıcıyı aradım. Merhaba dedikten sonra dediği ilk cümle, kaba bir ses tonu ile alıcımısın dalgamı geçicen oldu. skym senin arabana deyip kapadım.
                              Bu arada konu dağıldı.
                              Canın sağolsun abi dağılsın konu

Yorum

İşleniyor...
                              X