Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Arka cam rezistans

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Arka cam rezistans

Arka cam rezistansım düğmesine basmadığım halde kafasına göre bazen çalıştığını farkettim anlık tüketimlerde. Araştan inince arka cama dokundum ısınmış varmı benzer durumla karşılaşan ne sebep olabilir?

Ynt: Arka cam rezistans

Arka camın rezistansının otomatik çalışması için aracımızda ayar var, o açıksa devreye otomatik giriyor. Kapatınca siz istediğiniz zaman çalışıyor düğmeye basarak ancak otomatik çalışması için benim bildiğim kışın hava sıcaklığı 5 derece civarına düşmesi gerekiyor. Sıcak havada çalıştığını görmedim hiç.
    @Murat
    2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

ayarlarda otomatik buğu çözme/giderme tarzında bir yazı olacak, o seçenek açıktır.
      InsigniaTEAM

Yorum

Evet dediğiniz ayar varmış kapadım gerek yok kış gelsin hele bi

Yorum

Bugün yakaladım gene çalışıyordu başka bir sıkıntısı var heralde sırf bunun içinde servise gidelmezki bilemedim

Yorum

Partikül filtresi doldu sürmeye devam et uyarısıda verdi forumda inceledim bağlantısı var gibi bu aralar şehirdışı çıkamadım gazla biraz gezelim diyor araç

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet205
              Partikül filtresi doldu sürmeye devam et uyarısıda verdi forumda inceledim bağlantısı var gibi bu aralar şehirdışı çıkamadım gazla biraz gezelim diyor araç
              DPF temizliği esnasında arka cam ve ayna rezistansları da çalışıyor. Müsait bir yolda 15-20 dk 3500 devir giderseniz temizliğe başlıyor.

Yorum

Dpf temizliği yaparken arka ve yan cam rezistanslarının da çalışma mantigi nedir acaba? alala
                @Murat
                2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

İşleniyor...
                X