Arkadaşlar yaklaşık 3 hafta önce bölünmüş karayolu olduğunu düşündüğüm bir yolda 110 km/h saat hızla giderken radara girdim ve hız sınırı 70 km/h miş.270 TL ceza yazdılar.Benim sormak istediğim ceza makbuzunda hız yazmıyor.Boş o kısım.Acaba itiraz etme şansımız var mı?Bir de bu cezayı ödememeyi düşünüyorum.Bu ceza faizlerine af gibi bi şey gelicek mi?Vergi borçlarına gelicekti galiba af.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Trafik cezası
Collapse
X
-
Ynt: Trafik cezası
gelen cezada fotoğraf varmı varsa kaçışın yok ama bazı avukatlar sonradan gelen cezaları fake ceza gibi düşünüp ödenmemesi gerekiyor diyorlar ama bu işlerle uğraşmak çok zor zaman geçirmeden ödeyin 202 tl indirimli olarak ödersiniz.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagribence dene derim. eğer görüntü kaydı yoksa, cezaya da yazmadıklarına göre kanıtlama imkanları yok gibiBeyaz tutkudur.
Yorum
-
ödememek çözüm degıl bence, bı kac ay sonra ınternet vergı dairesınden cezanızı bi kontrol edin, ceza orda gözukuyorsa ilerde muhtemelen karsınıza cıkacaktır, makbuzu zaten sıze vermısler ve sanırım ımzalattılarda, oleyse ıtıraz hakkınız oldugunu sanmıyorum, en ıyısı cezayı gun ıcerısınde %25 ındırımlı odemek....
Yorum
Yorum