Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni Mazda 3 1.5 SkyActive Hakkında yorumlarınız.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Yeni Mazda 3 1.5 SkyActive Hakkında yorumlarınız.

Ne oldu ki motora? Dizeller ömürleri daha yüksek denebilir benzinlilere.
    TÜm ticariler binekler uzun yol km yapanlar malum dizel. Yapı gereği sıkıştırmalı patlama nedeni ile bileşenler motor bloğu daha sağlam üretildiğini duyuyorum.
    Hele, en sağlam ünite diye görülen multijetler bile isesende bozamazmışsın motoru. Çamurla bile çalışır modundalar.
    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aSya
      Değişiklik olsun denirse 1.4 passat belki de, AFL, hafızalı koltuklar, otomatik uzun kısa far asistan???? vs vs vs ?? cruise control bazısında var bazısında yok biliyorum. Bir de isnisgnia ya göre pahalılığı.
      Bir türlü bende passat markasına ısınamadım zaten. Çok itici geliyor bana.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: balkes
        Perdormans olarak yeni kasa sizi tatmin edecek mi? O da ayrı sorun bence. Ama ekonomi için dizel şart. Mondeo bence bi vw fobik olarak o segmentteki tek alternatif. Ama mantık passat diyo. O da ayrı.
        yeni kasa daha doğrusu makyajlı insignia'nın teknik değeri kötü değil ki. Beygir sayısı 10 birim azaltılsa da tork değeri arttırılıp torku devreye alma devir aralığı makyajsız kasaya göre daha aşağı bir değere çekilerek dizel araçlar gibi alt devirlerde iyi ivmelenip daha az yakıt tüketmesi sağlandı. Makyajlı kasa iyidir.

Yorum

Ne oldu ki motora? Dizeller ömürleri daha yüksek denebilir benzinlilere.
          TÜm ticariler binekler uzun yol km yapanlar malum dizel. Yapı gereği sıkıştırmalı patlama nedeni ile bileşenler motor bloğu daha sağlam üretildiğini duyuyorum.
          Hele, en sağlam ünite diye görülen multijetler bile isesende bozamazmışsın motoru. Çamurla bile çalışır modundalar.
          bizimkinin sıkıntısı aldığımız vatandaş orjinal parçalar ile motoru rektefiye edeceğine keşan sanayide yan sanayi parçalarla motor toplatmış. Yağ kaçağını bitiremedik. Sattık bizde.

günümüz teknolojisinde benzinli motorlar dizeller kadar sağlam ve uzun ömürlüdür. Dizel motorun avantajı km'de yaktığı yakıtın düşük maliyeti. Yoksa bakım masrafları ve motor patladığında başa açtığı bela tabiri caizse ağızda eriyen pirinç patlaklarıyla kaplı çikolatalı gofret....

Yorum

E siz zaten işlem görmüş motor almışsınız. Kim bilir evveliyatı da nasıldı. Kötü bir tecrübe olmuş. Dizeli elemeyin.
            CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -

Yorum

E siz zaten işlem görmüş motor almışsınız. Kim bilir evveliyatı da nasıldı. Kötü bir tecrübe olmuş. Dizeli elemeyin.
              Evveliyatını öğrendiğimizde burda anlatmaya kalksam bi "Asmalı Konak" dizisi daha çıkar. Neyse çok feci bir tecrübeydi ama benzinli aracı ben daha çok seviyorum. Önceliğim benzinli modeller.

Yorum

Hadi hayırlısı bakalım.

Yorum

Dizel derken Fiat bayisinde yeni egea hatchback'in dizel full + full paketini inceledim. Kötü değil, çok iyi de değil ama güzel,alınmayacak makine değil. SUV'un C segmentine bozma hali. Arkası klasik hatchback'ler gibi yuvarlak değil, SUV araçlar gibi yüksek profil iniyor. O araçta tüm opsiyonlar (mazda 3'teki o navigasyon ünitesi ve konsolun birebir aynısı benim dikkatimi çeken en fazla bu oldu, şerit takip, adaptif cruze kontrol vs...) mevcuttu. Deri koltuk paketi ekstra ekleniyor ama deri koltuk harici fiyatı 75 bin liraydı anahtar teslim.

örneğin:

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...30106433/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...24469571/detay

Yorum

Focus dizeli ve Mazda skyactive motoru test ettim. Mazda gerçektende performans konusunda berbat.
                    .
                    Focus hem gidiş, hem konfor, hem de donanım- maliyet karşılaştırmasında iyi bir araç. Bence düşünülebilir.
                    İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar

Yorum

Fiat markasından uzak durun, gidecek daha çoook yolu var fiat markasının. Mazda'lar güzeldir, kalitelidir ama performans gerçekten düşük 1.5 benzinlilerde.
                      ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

öncelikle hayırlı olsun şimdiden yapacağınız tercih. Ama bu tercihi dizel motor ile ilgili ön yargılarınızı baştan değerlendirerek yapın tavsiyesinde bulunacağım. inşallah en hayırlı kararı alırsınız.
                        1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
                        Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

İşleniyor...
                        X