böyle bi işlem oluyormu bılımıyorum ama bu işlemi güvenlik sebeplerinden servislerse yaptıramazsınız, çok rahatsız ediyorsa aksesuarcılarda satılan emnıyet kemeri tokaları var, onlardan kullanabılırsın, ama yınede kemer takmak can kurtarır....
Bazi otomobillerde emniyet kemeri takilmadigi taktirde hava yastiklarinin acilmamasi soz konusu oldugu halde ZEKI TURK HALKI olarak buna da bir cozum bulduk!...
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
sırf yakın yerlere giderken takmayınca ötüyor diye yazılımla falan devredışı bırakmak bence hiç sağlıklı değil.. sonuçta güvenlik için düşünülmüş ve takmadığınız zaman uyarıyor sizi, bu ses sinir katsayılarınızı yükseltmesin moralinizi bozmasın aksine sizi uyardığı için sevinin bile herşey güvenliğiniz için düşünülmüş.. yakın yerlere tak çıkar yapmamak için o tokalardan alırsanız bahsedildiği gibi alışkanlık yapıyor.. bence bakkala dahi gidecek olsanız takın.. çokta sıkıcı daraltıcı bi durum değil sonuçta zaten alışınca hep takacaksınız kemerleri bu kez toka değil de kemer sizde alışkanlık yapacak
lütfen makamımıza oturduktan sonra, emniyet kemerlerimizi takalım .. police
15-20 km hızla giderken ani fren yapılmasıyla kafasını ön koltuk başlığının plastik arka kısmına vuran ve saatlerce baş ağrısı çeken birisi olarak diyorum ki;
ne kadar yakın mesafe olursa olsun emniyet kemerinizi mutlaka takın, kemerin ne zaman işe yarayacağını bilemeyiz police
dün gece insigniamda ilk defa emniyet kemeri taktım, malum yılbaşı geceleri istanbulun trafik çevirmeleri meşhurdur, aslında kemerlerimiz o kadar rahatki, bi 10dk.snr kemerimin takılı oldugunu bile unuttum, her direksiyonun basına gectıgımzde kemerlerımızı takmalıyız ama bızde üşengeçlikmi, cesaretmi, bana bişi olmaz havalarımıdır nedir, sonucta takmıyoruz, buna bende dahilim maalesef
bu arada Focus'ta kırmızı kemer çıkarma düğmesine 5 sefer basınca uyarıyı kesiyormuş, bir deneyin bakalım oluyor mu?
*aracın kafasını karıştırıp beynini falan yakarsanız mesuliyet kabul etmem
Amaç sesi kesince kemer takmamak değil, Sonuçta kemerin takılacağı yol var, 500 metrelik mesafedeki ara sokaklardan alışveriş merkezine gidipde bu sesi duymak biraz sinir bozucu..Neyse teşekkürler yorumlar için..
Yorum