Duyuru

Collapse
No announcement yet.

TECRÜBELERİNİZLE YARDIMA İHTİYACIM VAR

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• TECRÜBELERİNİZLE YARDIMA İHTİYACIM VAR

Merhaba herkese. 1.6 T 170 hp bir insignia buldum sonunda bütçeme uygun olan. Ama aracın bir sıkıntısı var ki herşey tamamken son dakika öğrendim ve geri ilk baştaki karasız halime döndüm. Almayı düşündüğüm araç opel yetkili satıcısındaki teşhir ve test aracıymış. Yani sayısız insan binmiş inmiş zorlamış yıprapmış aracı. Orasına burasına basmış, kapıları sertçe kapatmıştır. Fiyatı uygun olduğu için almaya niyetlenmiştim ama bu test aracı olması aracın ölü, yorgun ve arızalanmaya yatkın olabileceğini getirdi aklıma. Sizce ne yapmalıyım?

Ynt: TECRÜBELERİNİZLE YARDIMA İHTİYACIM VAR

O kadar sikinti etmeyin kac km test surusu yapilmis ona bakin araca her binende ..... degildir herhalde

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

67 bin km de araç

Yorum

67 binmi?
        CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
        SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

evet

Yorum

67.000 sidi hemde test aracı mı olur yaw. Çok geldi gözüme. 67 binde o aracı almazdım. Sanki Sayısız sahibi olmuş gibi.
            CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
            SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Muhtemelen 3000-5000 km'deyken satmıştır bayi, ondan sonra kaç el değiştirmiş onu tespit edin. Ama yine de 67.000 km az değil. Ben olsam almazdım.
              ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Test parkuru 10 km olsa 6700 kişi binmiş. bu çok fazla hadi 2 bin kişi bindi diyelim 20.000 km kalan 47 bin km yi orda çalışanlar hiç acımadan nasıl olsa şirket arabası diye kullanmışlardır diyorum kendime sanırım olmayacak bu iş böyle böyle rahatsız olurum binemem gibi

Yorum

Aracin ilani varmi bi paylasin bakalim
                  Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...31174477/detay

Yorum

Biz 1 tane test aracı aldık. Aldığımızda 5 bin km. Deydi. Aynı araç şu an 50 binde. Halen bizde. Hiçbir sıkıntısı yok. Böyle bir araçsa sorun olacağını sanmıyorum. Araç 67.000km test aracı olarak kullanılırsa sıkıntı olabilir..
                      Beyaz 1.6 T Cosmo Flexride DVD800 Infinity

Yorum

Test araçları genelde 10000 km ye gelmeden satılır.. tabi şirket aracı olarak kalmadıysa.. araç sahibi ile görüşün kaçıncı sahibimiş.. ve kaç km de almış.. o zaman fikir verebilir..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Ben olsam almazdım. Km çok değil belki. Ancak test aracı denilmesi düşündürüyor. Sizin de belirttiğiniz gibi kim bilir nasıl kullandılar. Beklerseniz benzer fiyatlara daha temizi bulunur bence.
                          İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar

Yorum

Kardeş bu araç kanımca test aracından daha ziyade galerinini şirket aracı olarak kullanılmış olması yüksek muhtemel. Bende bugünlerde makyajlı kasaya sulandığım için bu aracın ilanına bende bakmıştım. Ön tamponun değişmiş olması ve arka tamponunda boyalı olması kafalarda ciddi soru işaretleri bırakıyor. O yüzden bu aracı pas geç derim. Hem 3'ün 5'in lafını etme, birkaç kuruş fazla ver gönlündekini vakit kaybetmeden al.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...08304371/detay

bu ilandaki aracı dikkate almanı öneririm. Hem fiyat hemde özellikle km açısından çok uygun. 7000 km araca 74500 TL bedel talep ediyor ki hemde opel'in resmi acentası. Ben aracımın peryodik bakım malzemelerini internet üzerinden taksitle bu firmanın sitesinden satın alıyorum, güvenilir bir firmadır. Malatyadaki araca göre 9000 lira fazla, kredi ile alırsan maksimum taksidin ayda 250 lira civarında artar en fazla, kaçırma derim. Şöyleki Bayram dönüşü şu an ki aracımı satıp (60 verdiler, vermedim...) krediden olan 20 bin liralık borcu kapayıp tekrardan 35-40 bin liralık kredi alarak bekli bu araca ben bile talip olabilir hani

Yorum

Yorum

İşleniyor...
                              X