Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.6 T 170 hp Yakıt Tüketimi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 1.6 T 170 hp Yakıt Tüketimi

Allah senden razı olsun
    Bu resmi bilgisayarıma arka plan yapacağım
    "Çok yakar bu yeaa" diyenlere kapak mahiyetinde arabanın içine çerçeveletip takmayıda düşünüyorum.
    2015 İnsignia 1.6T Cosmo

Yorum

12 Km yi 48 dk geçtiğine göre dur kalk çok olan ve rampası olan ve araç yüklü iken çıkan değer diye düşünüyorum

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
        12 Km yi 48 dk geçtiğine göre dur kalk çok olan ve rampası olan ve araç yüklü iken çıkan değer diye düşünüyorum
        Yok abi alakası yok. Küçükyalı'dan E5 e çıktım, Boğaz köprüsünden Zincirlikuyu'ya geçtim. Bu fotoyu Altunizade civarında çektim. trafik yoğundu, araçta bir tek ben vardım, yük yoktu rampa yoktu. araç sürekli D de ve eco modda idi. dönüşte trafik daha açıktı, toplamda 45 km yaptım gibi. 32 km ortalama hız ile 7.2 tl ile tamamladı araç.
        Insignia 1.4T Edition Elegance + Stil + 18" + AFL + Navi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: JackOfHearts
          Allah senden razı olsun
          Bu resmi bilgisayarıma arka plan yapacağım
          "Çok yakar bu yeaa" diyenlere kapak mahiyetinde arabanın içine çerçeveletip takmayıda düşünüyorum.
          +1500

İnsignia çok yakar diyenlere kapak mahiyetinde göstermek lazım, 1000 kg lık Clionun ne yaktığını. Benzer şartlarda aynı güzergahta yoğun trafikte İnsignia ile 22 km ortalama hız ile 9.1 lt tüketimim vardı.
          Insignia 1.4T Edition Elegance + Stil + 18" + AFL + Navi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: seq
            Peki ikinci el satışları nasıl acaba? isim vermemişsiniz siz diğer başlıklarda ben de vermeyim anlarsınız zaten, malum sitede bakıyorum araçlara neredeyse 2 ay oldu ama hala araçlar satılmadan duruyor. ikince elde çok fiyat kaybettiğini biliyorum ama satılmıyo da galiba. diğer markalara bakıyorum, favorilere atıyorum düşünebilirim dediklerimi max 2 haftada hiçbirinden eser yok ama bu araçlar aylarca orda kalıyo. ilandan kalkan ilanlar da satıldığından değil, araç sahipleri ilanı çekiyolar. 65 bin liraya 2013 yeni kasa cosmo 1.6T vardı kazasız boyasız sadece kapısında göçük vardı. aradık kesin başka bi sıkıntısı var diye yoksa neden bu fiyata bu araç dedik yani kendi kendimize, araç sahibi 75 b,n tl yazdığını, 1,5 ay boyunca telefonun çalmadığını ama 65 e çekince fiyatı aramaların olduğunu, bu fiyatın normal olduğunu söyledi. eğer insignia alırsam acil bi durumda satmak zorunda kalırsam ya çok komik rakamlara satıcam ya da satamadan elimde beklicem diye düşünüyorum. çok harika araba yapmışlar şekil duruş gidiş muazzam ama neden sıkıntılı bu araç. çok istiyorum ama bi türlü cesaret edemiyorum
            İnsignia sıkıntılı değil insanlar sıkıntılı!!!
            İnsignia yı sattıktan sonra hızlı satarım diye jetta aldım elimde patladı 3 ay satılmadı insignia 2 haftada gitti. Hoşuna gidiyorsa al güle güle kullan ben daha yeni Sıfır Bmw sattım hiç bir araç bana insignia nın zevkini vermiyor yeni E220 hariç

Yorum

bu imzanızda insigniayı mı sattınız?

Yorum

Evet

Yorum

Bende İnsignia düşünen biri olarak tek düşündüren yakıtı.
                  Ayda 1500 km yol yapıyorum. Teknik destek bölümünde ortalamalarınızı yazmışsınız.
                  1.6T 10 litre civarı çoğu kişide. Bu da aylık yaklaşık 700 lira sadece yakıt demek. Üstelik otomatik almak zorundayım.
                  Sürüşe göre değişir evet ama turbo 170bg araç alıp yakıyor diye tın tın gideceksek İnsignia almanın anlamı kalmıyor gibi.
                  Haa derler ki aslan besliyorsan yemini vereceksin, orası da öyle ama yakıt beni de düşündürüyor.

Yorum

İşleniyor...
                  X