Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia ile ilgili bir kac sorum olacakti saygideger uyeler

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsignia ile ilgili bir kac sorum olacakti saygideger uyeler

İlk olarak sundan bahsediyim senede maksimum 15.000 km yapan bir insanim.Bunun yuzde 80 i s.ici yuzde 20 si s.disi olarak dusunebiliriz.Yer ankara genelde okula git gel de kullanicam okul gidis gelis toplam 15 km ve gundelik islerimde.ve evim biraz yokusta toplamda 2.5 km yuzde 60-70 lik bi rampa cikiyorum.ayrica sunu da belirtmek isterim cok hiz duskunude degilim 160 bnm icin kafi bir hizdir guvenlik babinda...

Sorularima gelecek olursak;
    1)bu sartlar altinda 1.4 t mu daha mantikli yoksa 1.6 t mu ?

2)1.4 t kasayi kaldirmada yeterli mi ? Ozellikle bahsettigim rampa olayinda...

3)benzinde yakit durumu olarak hangisi daha az yakar ?

4)en can alici soru lpg de 1.4 t 1.6 t ya gore daha randimanli deniyor bu teori ne kadar dogru ?

Simdiden cok degerli cevaplariniz icin tsk edrm...

Ynt: İnsignia ile ilgili bir kac sorum olacakti saygideger uyeler

Merhaba, ben de Ankara'da ve yokuşun bol olduğu bir muhitte oturuyorum. 1,5 aydır 1.4T sahibiyim. Hiç öyle yokuşta çekmeme veya performans düşüklüğü yaşamadım.
    Diğer sorunuz içinse şehir içinde 1.6T'nin daha fazla yakacağını düşünüyorum.
    Insignia 1.4T Edition Elegance + Stil + 18" + AFL

Yorum

1.4 fabrika cikisi Lpg li olarak uretildi Lpg ge uyumlu
      1.4 kasasi cok rahat kaldirir sorun yok
      1.4 daha az yakar

1.6 lpg ye uygun degil
      1.6 hiz ve performans icin daha iyidir

Ek donanimlari tercih edin

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Tskler cevaplar icin.baska yorumlarda almak isterim.saygilar.

Yorum

ARasında kabaca 2 litre yakıt farkı olabilir. Bu, bence 1.6T için göze alınabilir bir değer.

15.000 km için lpg önerilmez. Forumda çok yazıldı çizildi. Direkt sonuç bu.
          CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
          SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

1. Bu şartlarda 1.4 t mantıklı.. AFL olsun mutlaka.. 2. 1.4 t da kasayı kaldırmama problemi yok.. ister 1.6 t ister 1.4 t yokuşta özellikle yarım debraj yapmaya gelmez.. yokuş kalkış desteği kullanmak gerekir.. 3. 1.4 t 2 litre daha az yakar.. 4. Lpg olayını bilemiyorum kullanmadım ama forumdan 1.4 t nun daha uyumlu olduğu söyleniyor..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Murat hocam senin 1.4 t tüplümuydu
              Öfke Gelir Göz Kararır, Öfke Gider Yüz Kızarır...

Yorum

2 litre yakit farki demissiniz arkadaslar s.ici s.disi ortalama bi deger mi peki ? Yoksa s.ici 2 litrelerde s.disi daha az veya cok babinda mi acaba

Yorum

Şehir içi farktır, uzun yol aynı hızda fark okadar olmaz sanırım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: gezgin_insignia
                    Murat hocam senin 1.4 t tüplümuydu
                    yok hocam.. ben tüp e karşıyım..))

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

İşleniyor...
                    X