Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Opel'in MyOpel ile komik bardak kampanyası

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Opel'in MyOpel ile komik bardak kampanyası

Merhaba aşağıdaki linki okuyunca ben de acikcasi kızdığım ve insanları bir çeşit yanıltıcı bulduğum bir uygulama Hakkı'nda görüşlerimi paylaşmak istedim.

http://www.opelsizasla.com/forum/kon...ampanyasi.html

Gecen haftaların birisinde aracımın 4. Yıl bakimi icin bilgi almak uzere Ankara Reis Otomotiv E gidince bardağınızı teslim aldınız mı diye sordular. Hayır deyince bardağımı getirdiler sonra kodu ile bir bilgi formu doldurmam istendi.

Her neyse önce iphone'umdan sonra bilgisayardan MyOpel'e girdik. Meğerse bu yeni üyeler, servis ataması yapmayan veya bilgilerini girmememiş yeni üyeler içinmiş. Benim yaklaşık 1,5 senedir üye olduğum, servis seçtiğim ve bilgilerime ulaşılabilir olduğu icin Hakkı'm olmadigini söyleyip, elime teslim ettikleri bardağı geri aldılar.

Ynt: Opel'in MyOpel ile komik bardak kampanyası

Aslında konu bardak degil ama Web sitelerinde hatta sosyal medyada Karşinıza çıkan reklamlar ile belirtilen konuyu Opel'in şikayet hattına da iletmiştim. Oradann gelen cevap daha trajikomik oldu. Kendi üzerlerine hic alınmadan Ankara Reis Otomotiv ile görüştüklerini bana bardak verirlerse başkasına veremeyip acık olacağı icin veremiyorlarmış denildi. Kampanyayı yapan sizsiniz, kendince kural tanımlayan sizsiniz zaten MyOpel kullanan eski müşteriyi durup dururken efendice eden sizsiniz tarzında geri bildirimimi yaptım.

Esas saçma olan ise yeni üye olan birisi bu formu doldurup, çıktı alıp teslim almak uzere bir servise gitmesiymiş. Onu da yapan varsa zaten helal olsun.

Diyecegim Opel durup dururken bilgi almak uzere gittiğim serviste boyle bir manzarayı izlememi sağladı.

Opel ne kaybeder? Yaklaşık 1500 TL lik bakimi inadına serviste yaptırmayacağım. Hatta bu yüzden bir daha Opel markasına sempati duymak mı? Galiba yanından geçmem.

Yorum

kupa almak için o kadar zahmete girmek ne demek.. eğer büyük firma isen zaten her gelene müşterine bir kupa verirsin. kupadan bol ne var..
      eğer amaç özel birşey yapmak ise de o zaman adam gibi bir hediye verirsin..

Yorum

Servis yol üstünde reis oto gidip gelirken soruyorum ama her seferinde yok diyordular bende artık bıraktım bu işleri vermiyorlar
        2013 Astra j Neptün Blue - Cosmo Jant - Cyclone Multimedya - Brc Lpg - Kapı kolu,Vites altı Led - Led Sis Farı - Krom Cam Çıtası - Krom Kapı Eşiği - Krom Kapı Kolu - Shark Anten - Cam Filmi

Yorum

Alper hocam serzenisinden haklisin bu kampanya myopel musterilerini cogaltmak ve uye olanlarin aktif lestirmek icin bir kampanya

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Fatih Bey yeni müşteri elde edecegim derken var olanı kaçırmasınlar.

Yorum

Eğer ki tüm koşulları sağlayıpta kampanya kodu ekranınızda çıkmıyorsa yetkili serviste bu işle ilgili eleman o şartları sağladığınıza dair bir kağıdın çıktısı ile size bardak verebiliyor. Bende yıllardır kayıtlı olduğum halde kod çıkmamıştı, dediğim şekilde aldım.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Alp
                Fatih Bey yeni müşteri elde edecegim derken var olanı kaçırmasınlar.

Opel turkiye soyleyeyimde sana gondersinler

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Aynı olayın bi farklı versiyonunuda ben yaşadım Fakat ben kupayı almadan dediler ki aa siz yeni üye değilmissiniz Kupanız da sensörünüz de sizin olsun diyip park asist in yan sensörünü almak için gittiğim reis den hemen ayrılıp soluğu çıkmacılarda almıştım.İyi ki de öyle yapmışım.Keşke opeli de doğuş alsa da bunca insan bu amatör bayilerden ve opel türkiye nin saçma sapan satış,servis politikasından kurtulsa..

- INSIGNIA 1.6T 180HP SEDAN COSMO + FLEXİ
                  - ASTRA 1.4T 170HP HATCHBACK SPORT
                  - AUDI Q5 2.0TDI 190HP QUATTRO SLINE

Yorum

Ben formu doldurmuştum My Opel üzerinden ama gidip bardak istemedim. Opel cidden müşterisine değer vermiyor, açıkçası bardak için servisin kapısına gitmem. Zaten 300₺ lira olan klasik Bakım 700 küsürlere çıkmış daha da servise gitmem varsın bardak onların olsun :-))))

Yorum

Opel gibi bir markanın adı böyle püfürük şeylerle kulakları çınlatılıyor ya tamamen saçma halkla ilişkilerinden tut ik'sına kadar giden bozuk yönetim sistemi vardır eminim. Yoksa ciddi ciddi aracımdan çok şükür memnunum. kış bahar ve yaz gördü aracım şuan bir sıkıntısını görmedim hergünde yoldayım.
                      1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
                      Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Yeni kayıt yaptirdik, servis atadîk izin verdik, servise geldim diye yaptim bunları, ancak bi cacık cıkmadı ne is

Yorum

Bu opel gönül almayı hiç bilmiyor

Yorum

Bardağımı aldım arkadaslar, sizlere anlatmak istiyorum ki yol gosterici olsun,
                            Servisteki hanima sordum, boyle böyle kampanyaniz varmis alabilirmiyim dedim, bi kagit gosterip bundan getirirseniz alabilirsiniz dedi, myOpel'e kayit oldum ancak sifrem çıkmadı burdaki bi abinin de dedigi gibi profil bilgilerimin ciktisini alip verdim olmaz benim bardağı teslim etme yetkim yok dedi, iyi ddim aradım OpelTurkiye'yi anlattim durumu o da profil bilgilerimi sunup alabilecegimi söyledi bu sekilide teslim etmiyolar dedim, servistemisiniz dedi evet dedim, bayii ismini aldı ben onlari arayip size yardimci olucam dedi, yarım saat sonra servisteki bayan beni çağırıp bardagimi teslim etti evrak kayıt kurek sormadan hemde, OpelTurkiyede bugun arayıp bardaginizi teslim aldiniz ni diye arayip sorması açıkçası beni mutlu etti opelinizle ilgili herkonuda bizi tekrar arayabilirsiniz deyip kapattılar
                            Kimsenin keyfine birakmayin, ayriyetten olsa belki ugrasmazdim ama servise gitmistjm zaten iyi oldu

Yorum

Bu meşhur bardağın resmi var mı? Merak ettim. Ne kıymetli bardakmış..
                              @Murat
                              2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

İşleniyor...
                              X