Merhaba herkese.dün akşam sonunda 1.6 cdti sport insigniayı teslim aldım.uzun bir karar aşamasından sonra iyi bir karar verdiğimi anladım forumda açtığım konularda yardımı olan herkese teşekkür ederim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
insigniaya kavuştum
Collapse
X
-
Ynt: insigniaya kavuştum
Orjinal yazı sahibi: deniz57Merhaba herkese.dün akşam sonunda 1.6 cdti sport insigniayı teslim aldım.uzun bir karar aşamasından sonra iyi bir karar verdiğimi anladım forumda açtığım konularda yardımı olan herkese teşekkür ederim2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800
-
Orjinal yazı sahibi: deniz57Merhaba herkese.dün akşam sonunda 1.6 cdti sport insigniayı teslim aldım.uzun bir karar aşamasından sonra iyi bir karar verdiğimi anladım forumda açtığım konularda yardımı olan herkese teşekkür ederim2016 - İNSİGNİA - SPORT + STİL PAKET - BEYAZ
Yorum
-
Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin...OPEL İNSİGNİA 2.0 TURBO 220HP 4X4 COSMO+AFL FAR+FLEX RIDE+20İNÇ OPC JANT+SANROOF+REACARO KOLTUK(ISITMA-SOĞUTMA)+NAVİMEX ANDROİD MULTİMEDYA + ÖN ARKA KAMERA GÜVENLİK SİSTEMİ (ANDROİD)
Yorum
-
Hayırlı olsun,kazasız belasız sürüşler dilerim.Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
Hayırlı olsun, mutlu sağlıklı günlerde kullanın.
2014 INSINGNIA 1.4 TURBO Sedefli Mahagony Kahve Edition Elegance + Stil Paket + Sunroof Paketi
2016 MOKKA X 1.6 CDTI AT Amber Turuncu Excellence + Opel Eye + Deri Paketi + Sunroof Paketi
Yorum
Yorum