Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Makas atarken

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Makas atarken

Orjinal yazı sahibi: opelcii
    plakaya ceza gelir+plakadan araç sahibinin kimlik bilgileri tespit edilerek trafik güvenliğini tehlikeye sokmak suçundan dava acılabilir.Tabi uğraşan olursa...Başkada bir şey olmaz.
    bu dava muhabbeti ne ayak peki..araç annemin üstüne başka işimiz yok dava peşindemi koşturcaz..ya ben en kötü ihtimal plakaya ceza gelir diye düşündüm oda plakamı aldılar ise ki almış olabilirler...

Yorum

Hem suçlu hem güçlü, dava peşinde mi koşacaz diyor adam yav
      ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
        Hem suçlu hem güçlü, dava peşinde mi koşacaz diyor adam yav
        Abi ben koşarım dava peşinde önemli değil araç annemin üstüne kadının başka işi yokmuş gibi..bide bunun dava muhabbeti var ne oldu aracınız trafikte makas attı tehlikeye soktu etrafındakileri.. kaldı ki ömründe dava nedir görmemiş annem dava kelimesini anlamaz

Yorum

İnsignianın 1 cezası geldi 412 lira radara girdiğim hız ise çok şaka bişey 102..adana maraş arası yemişim bu cezayı şehirler arası yolda illaki kimi herde 60-70 yazıyodur ama yolların hakkı her türlü 110 120 benim cebimden haksız yere çıkıyor bu para bu hız insanları yavaş sürmeye teşvik değil diye düşünüyorum ve bu yüzden birgün hesap günü gelirde bunu sorarlarsa hakkım helal değildir..

Yorum

Otobanı niye kullanmadın? Normal karayolu düzgün mü adana-maraş arası?
            ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
              Otobanı niye kullanmadın? Normal karayolu düzgün mü adana-maraş arası?
              otobanı kullandım abi maraş merkeze girmiyoruz ya pazarcık şeklinde gidiyoruz..pazarcığın içinde 50 yi 60 ı zaten geçemiyosun..sonrası otoban yok zaten..ancak ki adana antep urfa yaparsan yolun fazlasını otoban yapıyosun

Yorum

İşleniyor...
              X