Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Makas atarken

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Makas atarken

Böyle bi günde biraz yersiz oldu ama affınıza sığınaraktan birkaç şey sormak istiyorum..
    Otobana çıktık kuzenle bi audi geldi makaslaya makaslaya gidiyodu kuzende yapıştırdı peşinde accent blue ile onun yetişemeyeceğini düşünüp bende takıldım peşine neyseki yakaladım audiyi trafik kalabalıklaşınca ani olarak emniyet şeridine girdim ve girer girmez en sağ şeritte otoyol trafik vardı şu yeşil olan araçlardan ani fren yaptım araçta hafif yanladı bunun soluna kaçtım buda beni farkedip sağa doğru açıldı biraz ona çarpacağımı düşündü bende hiç bozuntuya vermedim ayağım yarı gazda devam ettim 100 metre ilerlemeye kalmadı peşime düştü bende yakalanırsam ehliyeti kaptırırz düşüncesinde gaza çöktüm devam ettim..ara biraz açılınca makasları atmaya başladım tekrardan normalde çıkmam gereken yerden çıkmayıp bi sonrakinden çıktım vel hasıl atlattım geldim eve aracı garaja koydum durum şuan nasıl olacak bilmiyorum.. yardımlarınızı bekliyorum

Ynt: Makas atarken

Bu arada çıkacağım heryerde karakol vardı isteseler yolumu kesebilirlerdi

Yorum

Plakani aldilarsa ceza keserler

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
        Plakani aldilarsa ceza keserler
        Sade ceza ile bu iş bitermi abi ...cezanın miktarı ne olur acaba

Yorum

bence miktarini sorun etme ehliyetin cebinde kaldığı için önemsememen gerek

Yorum

Valla sırf ehliyet için kaçtım..

Yorum

Bu saatten sonrada ehliyete bişey yapamazlar heralde

Yorum

Gündem yoğun. Kimse ( Emniyet) senin ehliyet olayın la uğraşmaz.
                Yalniz bir daha kacacam diye kendine ve başkasına zarar verebilecek aksiyonlara girme.
                Daha yeni bir kayıp yaşadık.
                Öfke Gelir Göz Kararır, Öfke Gider Yüz Kızarır...

Yorum

Ceza yenilebilir. Ama can kaybının dönüşü yok.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: gezgin_insignia
                    Gündem yoğun. Kimse ( Emniyet) senin ehliyet olayın la uğraşmaz.
                    Yalniz bir daha kacacam diye kendine ve başkasına zarar verebilecek aksiyonlara girme.
                    Daha yeni bir kayıp yaşadık.
                    aynen abi naparsın işte bazen hırsa engel olamıyoruz hep bi kendimizi ispat etme içerisindeyiz allah akıl şuur versin bize..bundan sonra en azından eskisine oranla daha temkinli daha sakin olmaya çalışcam allahın izniyle

Yorum

Orjinal yazı sahibi: balkes
                      Ceza yenilebilir. Ama can kaybının dönüşü yok.
                      Tamamiyle haklısın abi..

Yorum

plakaya ceza gelir+plakadan araç sahibinin kimlik bilgileri tespit edilerek trafik güvenliğini tehlikeye sokmak suçundan dava acılabilir.Tabi uğraşan olursa...Başkada bir şey olmaz.

Yorum

Bu ara kimsenin davayla falan uğraşacağını sanmam, en fazla ceza gelir muhtemelen.
                          ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
                            Bu ara kimsenin davayla falan uğraşacağını sanmam, en fazla ceza gelir muhtemelen.
                            Bende öyle düşünüyorum

Yorum

plakaya ceza gelir+plakadan araç sahibinin kimlik bilgileri tespit edilerek trafik güvenliğini tehlikeye sokmak suçundan dava acılabilir.Tabi uğraşan olursa...Başkada bir şey olmaz. Yorumuna katılıyorum ama şuan ortalık karışık size sıra gelene kadar.
                              OPEL İNSİGNİA 2.0 TURBO 220HP 4X4 COSMO+AFL FAR+FLEX RIDE+20İNÇ OPC JANT+SANROOF+REACARO KOLTUK(ISITMA-SOĞUTMA)+NAVİMEX ANDROİD MULTİMEDYA + ÖN ARKA KAMERA GÜVENLİK SİSTEMİ (ANDROİD)

Yorum

İşleniyor...
                              X