Allah c.c. rahmet eylesin.. İnanması ne güç bir hadise pouf.. Allah sevenlerine dirayet versin hayatlarını kolaylaştırsın.. Mekanın cennet olsun Emre abim.. İnsanın çevresine gülüşünün dahi sadaka sayıldığı bir dinin bireyleriyiz. Rabbim hiç şüphesiz güzellikler içinde tutacaktır.
(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power
Allah gani gani rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Ilk okuduğumda inanamadım ve çok üzüldüm. Düzce buluşmasında yeni tanışmamıza rağmen çok yakın ilgilenmiş ve uzun uzun sohbet etme şansımız olmuştu. Allah eşine ve evladına sabırlar versin.
Kara kurdelayı önce Fransa için sanmıştım. İnanamadım Emrenin adını görünce. Allah rahmet etsin. Taksiratını affetsin. Çok üzüldüm. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Cuma günü olması nedeniyle bol bol dua edelim hep beraberce inşallah. Yapabileceğimiz bundan fazlası değil maalesef...
Sabah gözlerimi açtığımda emre abinin haberi ile sarsildim ve saka felen zannettim ilk başta ama malesef doğruymuş mekanı cennet olsun güzel gülen abim rabbim bizlere ve yakınlarına ailene seni sevenlere rabbim sabir versin seni çok ozlicem emre abim
Yorum