a101 lere bakın 5 TL ye gelmişti telefon tutucu modelleri birçok telefon tutucu vardı hala ellerinde olan yerler var.
Bu konuda birçok ürün denedim ama hiçbirini beğenmedim cama yapışanların dışındakiler iyi değil bence klima ya takılanlar klima havalandırmasını engelliyor bu kezde o bunaltıyor insanı benim aracım astra olduğu için sol kelebek cama uzun spiralli olanlardan aldım
2013 Astra j Neptün Blue - Cosmo Jant - Cyclone Multimedya - Brc Lpg - Kapı kolu,Vites altı Led - Led Sis Farı - Krom Cam Çıtası - Krom Kapı Eşiği - Krom Kapı Kolu - Shark Anten - Cam Filmi
AUKEY 360 Derece Universal Araç Tutucu Manyetik Hava Firar Dağı Smartphone Dock Cep Telefonu Tutucu, cep Telefonu Tutucu Standları http://s.aliexpress.com/E7NzIZBb
(from AliExpress Android)
Bunu sol kalorifer ızgarasında kullanıyorum. Çok memnunum..
Kol koyma yerinin önündeki sürgülü bardaklık üzerindeki, sürgünün üstüne koyuyorum yıllardır. Ama şöyle bir durum söyleyeceğim. Onun altını pek kullanmadğım için metrelik rulo kaydırmaz alıp, makasla sıfıra sıfır, tam oraya denk gelecek şekilde kestim ve oraya yerleştirdim. Telefon onun üzerinde milim oynamadan duruyor. Tavsiye ederim.
Sürgülü gözün üstüne koyuyorum. iPhone 7 Plus'ım var tam oluyor. Ancak ani frenlerde birkaç kere sağ ön koltuğa uçurmuşluğum var haha Aracımda yine de telefon tutacağı var. a101'den 5 TL civarına almıştım. Aliexpress'ten alacaktım ama düşündüm 1 dolar olsa zaten 3.5 TL yapacak. Hazır bulmuşken alayım dedim. ihihi
Hocam bardaklığın soğutma olayı derken biraz açıklayabilir misiniz? llk defa duyuyorum da
Klimanız açıkken sürgülü cebin orasına klima kanalından akış sağlamışlar, yani içeceğinizi oraya koyduğunuzda ortama nispeten daha hızlı soğutuyor.hatta cep telefonum çok ısınınca oraya koyuyorum
1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Klimanız açıkken sürgülü cebin orasına klima kanalından akış sağlamışlar, yani içeceğinizi oraya koyduğunuzda ortama nispeten daha hızlı soğutuyor.hatta cep telefonum çok ısınınca oraya koyuyorum
Yorum