Arkadaşlar Cümletten selamün aleyküm.Malum bayram tatili vs. Derken Karadeniz yapıp geldim kazasız belasız.Giresun-Ordu arası çok radar-Tedes olduğu için 80-90-110 bandında ordu çıkışına kadarki ortalamam 4.7-Samsun-Gerede/Gerede -İstanbul arası 120- genelde sabit,arada 150-180 bastım - 1-2 dakikalığına yolculuk sonlandığında ortalamam 5.1'di.2 yetişkin/2 çocuk full bagaj.Herkeze hayırlı günler..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Uzun yol yakıt ortalamam 5.1 (1.6 dizel otomatik 2016 )
Collapse
X
-
Ynt: Uzun yol yakıt ortalamam 5.1 (1.6 dizel otomatik 2016 )
Maşallah değerler güzel.Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
Maşallah güzel değerler. Abimin Ford mondeo 1.6tdci uzun yolda İzmir Ankara arası 115 sabit hız tabi Afyona kadar trafik vardı max 15 km sabit hızla gidiliyor sonrasında ışık veya trafik olunca gene durma noktasına geliyor trafik. Bu kullanımda 5.3 litre ile Ankaraya geldik. Uzun zamandır dizel kullanmıyordum açıkçası benzinli bir araca göre dizeller daha keyifli geldi bana. Özellikle şehiriçinde dizelin o tatlı sesi ve kalkışlardaki verdiği his çok hoşuma gitti. Birde acımadan gaza bastığım için dizelde aracın tam anlamıyla zevkini çıkarabiliyorsunuz. Şehiriçi tam devir bile çevirtip kullansam bile 8 litreyi geçmiyor . 1200 km yi 240 liraya almak da insanı ayrı bir sevindiriyor.İnsignia 1.6T Cosmo Metro Mavi DVD800
Yorum
-
Güzel değerler.OPEL İNSİGNİA 2.0 TURBO 220HP 4X4 COSMO+AFL FAR+FLEX RIDE+20İNÇ OPC JANT+SANROOF+REACARO KOLTUK(ISITMA-SOĞUTMA)+NAVİMEX ANDROİD MULTİMEDYA + ÖN ARKA KAMERA GÜVENLİK SİSTEMİ (ANDROİD)
Yorum
-
İnsignianın yakıt tüketimi dizel olarak sınıfının hemen hemen en kötü aracı sadece fiyatı cezbediyo..passatın s60ın 3.20 nin 5.20nin 508 superbve sayamadığım birçok aracın verileri daha iyi..bu kdr çok araç daha iyi verilerle yürürken insignia neden yürüyemiyor anlamıyorum..manuelin verisi gayet iyi kaldıki otomatik dururkende manuel 0 ihtimal kullanılır
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: CasiooArkadaşlar Cümletten selamün aleyküm.Malum bayram tatili vs. Derken Karadeniz yapıp geldim kazasız belasız.Giresun-Ordu arası çok radar-Tedes olduğu için 80-90-110 bandında ordu çıkışına kadarki ortalamam 4.7-Samsun-Gerede/Gerede -İstanbul arası 120- genelde sabit,arada 150-180 bastım - 1-2 dakikalığına yolculuk sonlandığında ortalamam 5.1'di.2 yetişkin/2 çocuk full bagaj.Herkeze hayırlı günler..
Yorum
-
ben değerleri kötü olarak göremiyorum,
klima açık / otomatik vites / 2 yetişkin 1 çocuk / bagaj full / jant ebatı 19"
ortalama sürat 161km ( zaman zaman 180-190 abandığım doğrudur pişmanım)
yapılan km: 190km
yakıt değeri: 7,3lt/100
diğer sayılan araçlara göre cüsse / performans vs / gayet iyi bence. 1.5 lt az yakacak diye ben performanstan vezgeçmez açıkçası.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Hakan UygurOrjinal yazı sahibi: CasiooArkadaşlar Cümletten selamün aleyküm.Malum bayram tatili vs. Derken Karadeniz yapıp geldim kazasız belasız.Giresun-Ordu arası çok radar-Tedes olduğu için 80-90-110 bandında ordu çıkışına kadarki ortalamam 4.7-Samsun-Gerede/Gerede -İstanbul arası 120- genelde sabit,arada 150-180 bastım - 1-2 dakikalığına yolculuk sonlandığında ortalamam 5.1'di.2 yetişkin/2 çocuk full bagaj.Herkeze hayırlı günler..2016 İnsignia 1.6 dizel Otomatik,Siyah.Çevregörüş 2 paketi..
Yorum
-
Bende bu bayram 1500km yol yaptım 2yetişkin 1 çocuk klima acık şekilde ve hızı sabitlemeden 120 130 bandında kullandım(radar korkusu yüzünden) 5.3 ve 5.5 gibi 2 deger yakaladim ama depo ölçümleri +1lt şeklinde çıktı yani 6.3 ve 6.52015 BEYAZ 1.6 CDTI COSMO ACTIVE SELECT+STILL PAKET
Yorum
Yorum