Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bu Araç alinir mi ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Bu Araç alinir mi ?

Kadir abi sagolsun gitti bakti araca. Volant baski balata felan degiscek. Lastikler 2011 cikisli imiş 58.000 bin tl teklif ettm.kabul etmedi satici en azindan volant baski balatada sikinti olmasaydi lastik alirdm 2.000 tl ye satici 59.000 tl verir gibi ama 4.000 tl.masrafi var aracin arac boyasiz hatasiz 60.000 km de

Yorum

Şahsen 200-300 tl indirim yapan adamın arabasını almam ki arabanın masrafı var...64-65,e patlayacak...65 vereceksem başka arabalara yönelirdim...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mozarto
        Şahsen 200-300 tl indirim yapan adamın arabasını almam ki arabanın masrafı var...64-65,e patlayacak...65 vereceksem başka arabalara yönelirdim...
        Bende oyle dusunuyorum abi acikcasi bana 65.000 patlar. En azindan beyaz ve sunruff olsun temiz olsn alica abi masrafsiz bi araba insallah buluruz flexride zor. Ama benim icin olmazsa olmaz sunrug beyaz dvd800 ici bej nasip kismet..insallah.buluruz

Yorum

Acele etmeyin..Bu iş sabır işi ve ilanları devamlı takip edin...Ama bugün ama yarın muhakkak aradığınız arabayı bulursunuz...Hayırlısı inşallah...

Yorum

İşleniyor...
          X