Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bu Araç alinir mi ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Bu Araç alinir mi ?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...18793722/detay

Anlaştim gibi hayalimdaki beyaz idi fakat flexride oldugu için hosuma gitti araç. nakite sıkısmıs o yüzden satiyomuçş. 59.750 anlaştim kapora göndercem ?

araçi alirken nelere dikkat etmeyelimi yardim edin

Ynt: Bu Araç alinir mi ?

Güzel full bir araçmış. Bu arada epey pazarlık yapmış
    34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Guzel bir arac hayirli olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Görmediğiniz araca bence kapora göndermeyiniz,alırken detaylı bir ekspertiz yaptırınız.
        http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
        2.0 CDTI
        Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Insignia
          Görmediğiniz araca bence kapora göndermeyiniz,alırken detaylı bir ekspertiz yaptırınız.
          +10 +++ model yılınıda bi gözden geçirin 5 ay sonra 8 yaşında

Yorum

Güzel araç, ilanda anlatılanlar doğruysa kaçırmayın.
            ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

320 iyi yol tutar ama normal bir kullanici yagmurlu havada torkdan dolayi sorun yaşayabiliyor arac heran arkasını birakacak gibi gidiyor buda tedirginlik yaşatabilir. Mondeo 2.0 ecoboost 240hp lik modeli dusunmezmisiniz. Aile de 1.6 dizeli var 2012 model ve araç cok keyifli yola çivi gibi yapisiyor tabi 215 taban lastikle insigniadan iyi yol tutamiyor ama selectivedeki 235 taban lastikle yoldan çikmaz kesinlikle. Yakit olarakda insignia ile aynilar. Uzun yolda daha az bile yakabilir hacimden dolayi.
              İnsignia 1.6T Cosmo Metro Mavi DVD800

Yorum

İyi bir exper işleminin ardından mutlaka tuvtürk muayene belgelerini isteyin ya da tuvtürk istasyonuna gidip geçmiş kaydına baktırın. Km. orjinal ve araç sıkıntısız ise alınabilir ama yaşından dolayı aracın sahibinin biçtiği değer bence bir miktar fazla, 55-57 bandında beklerdim şahsen.

Yorum

Hayirlisi olsun hakkinizda,bu araci goruyorum bazen bende mecidiyekoyde oturuyorum,ama
                  Pazarlik sunnettir ne o oyle 60 binde 300 tl mi %0,5 indirimmi olurmus
                  Begendiyseniz sikinti yok, bu aracin bire bir aynisindan cok yakin bir arkadasimda
                  Var 1.5 sene once izmirden almistik,kombin cok iyi begendiyseniz 3-5 binden kacmayin derim
                  Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Istanbulda bana expertiz ve diger islemler icin yardim edicekcbi abim varmi? Ilk arabam neler yapilck bilmiyorm hangi opel servisine goturuym

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
                      Hayirlisi olsun hakkinizda,bu araci goruyorum bazen bende mecidiyekoyde oturuyorum,ama
                      Pazarlik sunnettir ne o oyle 60 binde 300 tl mi %0,5 indirimmi olurmus
                      Begendiyseniz sikinti yok, bu aracin bire bir aynisindan cok yakin bir arkadasimda
                      Var 1.5 sene once izmirden almistik,kombin cok iyi begendiyseniz 3-5 binden kacmayin derim
                      İndirimsiz de oluyor inan ihihi

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                      Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: okan_71
                        Istanbulda bana expertiz ve diger islemler icin yardim edicekcbi abim varmi? Ilk arabam neler yapilck bilmiyorm hangi opel servisine goturuym
                        kardesim direk opel gercege git yada daha onceden ara insigniateamdne oldugunu soyle bi expertiz yaptir orada hersey cikar,alim
                        Satim isinide mecidiyekoy 3. Noterde yapariz benim
                        Dukkanin hemen karsisinda para konusunda banka hesabi yada nakit burada cozeriz korkmaz
                        Kadir diye arattir faceden benimle irribata gec hallederiz simdiden hayirli olsun
                        Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
                          Orjinal yazı sahibi: okan_71
                          kardesim direk opel gercege git yada daha onceden ara insigniateamdne oldugunu soyle bi expertiz yaptir orada hersey cikar,alim
                          Satim isinide mecidiyekoy 3. Noterde yapariz benim
                          Dukkanin hemen karsisinda para konusunda banka hesabi yada nakit burada cozeriz korkmaz
                          Kadir diye arattir faceden benimle irribata gec hallederiz simdiden hayirli olsun
                          Tamamdir kadir abi tesekkur ediyoeum suan kararsiz kaldik beyaz istiyoduk :/

Yorum

Bu kadar dolu beyaz olarak uzun süre bulamayabilirsiniz, onu da göz önüne alın
                            ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Bu aracın aynısı beyaz renkte yanılmıorsam maximum 2-3 tane var,nedense bu doluluk hep 2009 modelde var,beyazda 2010 da var ondada orjinal ses sistemi ,ergonomik koltuk ve koltuk sogutma var bu araca extra,illa beyaz istiyorum diyorsan bekliyeceksin

F10 Msport

Yorum

İşleniyor...
                              X