Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia sport ve 3.20i ed

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: insignia sport ve 3.20i ed

Orjinal yazı sahibi: emirkls
    Herkese iyi akşamlar ben 2009 cosmo insigniamı satıp sıfır sportline 3.20ied aldım. Araç şuan 4000 oldu bayram tatilinde ankara- malatya, malatya-bodrum , bodrum-ankara arası uzun yol yaptım. Kıyaslamak gerekirse öncelikle yakıt konusunda insigniadan ortalama 1-1.5 litre az yakıyor, 120-150 arası hizlarla tüm yollarda 7litre civari yaktı araç ki daha da yakıtının düşeceğini düşünüyorum tabi araç dolu ve klima hemen herzaman açıktı.
    İnsignianın artıları
    Bagaj daha büyük
    Daha iri bir duruşu mevcut
    Yolda tüzgar sesi çok daha az hatta yok diyebilirim
    Donanım olarak biraz daha dolu (ön park sensörü ve otomatik uzun kısa far benim için önemli özelliklerden)
    Bmw ye gelirsek
    Kullanımı çok daha keyifli
    Çok daha atik ve güçlü
    Şanzıman harika
    Sade ve şık tasarımı mevcut
    Trim sesi yok
    Aradaki fiyat farkına değermi derseniz 100000 tllik bi fark yok açıkcasi ama f30 kasa güzel ve kaliteli gerçekten tavsiye edebileceğim bir araç. Aklıma suan gelenler bunlar sormak istediğiniz bir soru olrsa cevaplayabilirim
    Aracınız hayırlı uğurlu olsun.

Ben de 2014 de 3 serisi almak üzereyken 2015 sonlarına doğru makyajlanacağını duyup 2014 makyajlı Insignia almıştım.

Araçtan çok memnunum ama 3 serisinin daha direkt ve keskin sürüşü, daha kaliteli mekanı tartışmasız üstün olduğu yanları.
    Yeni nesil Insignia muhtemelen bu konularda 3 serisini ciddi manada zorlayan ama fiyat olarak daha uygun bir seçenek olacak, olmazsa sonraki aracım 2018 3 serisi olabilir diye düşünüyorum.
    2014 Insignia 1.6 170Hp A.Select Cosmo + Sunroof

Yorum

insignia doğru bir tercih olmuş kazasız belasız iyi günlerde kullanın

Yorum

Ben de insigniada yoğunlaştım artık
        [center]
        1.6cdti sport 
        GREY HURRICANE [center]

Yorum

2 tane insignia kullandım, hakikaten iyi araba, parasının hakkını veriyor ama geçen hafta BMW f20 kullandım inanın bir başka ve bence BMW

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
          Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
            2 tane insignia kullandım, hakikaten iyi araba, parasının hakkını veriyor ama geçen hafta BMW f20 kullandım inanın bir başka ve bence BMW
            ben ara ara babamın f30 bmw'sini kullanıyorum ama beni o kadar etkilemiyor ya ben arabadan anlamıyorum ya da bende birsey var tabikide insigniaya göre artlar vardır hiç insignia da kullanmadım ama bana göre bmw gerçenten çok seri bir araç motor şansuzuman uyumu çok güzel vites geçişleri sarsıntısız ama nedense hiç zevk almıyorum kullanırken kendim astra j kullanıcısıyım astradan daha çok keyif alıyorum bilmiyorum belki otomatik araç sevmediğimden de olabilir

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
              Orjinal yazı sahibi: SBU53
              Ayni aracı almayı düşünmüş biri olarak beni en cok düşündüren bmw nin arkadan itis olmasi sebebiyle yagmurlu ve karlı havalardaki guven vermeyen yol tutuşu. Tamam 50 50 yük dağılımı var ama fizik kurallari geregi arkadan itis araclarda yanlama potansiyeli cok yuksek ozellikle kaygan zeminde. Internette de mercedes ve bmw sürücülerinin arkadan kayma konusundaki sikayetlerini gorebilirsiniz.
              İlk deneyim olacaksa boş bir alanda bilinçli kaydırarak ve kaydıktan sonra nasıl toplayacağınızı deneyerek alışabilirsiniz. sonuçta bu arabalar supersport araba değil, bir yere kadar arkayı koparır, o esnada panikleyip ne yapacağınızı bilemezseniz sorun olur ama bilinçli kullanırsanız toparlarsınız.
              Şimdi bmw alacak olsam yağmurlu havalar en son düşüneceğim şey olur
              Çağrı bey tecrübelerime dayanarak
              Güvenlik açısından değerlendirildiğinde benim sıralamam şu şekilde:
              Esp destekli sürekli 4X4 veya akıllı 4X4(Subaru AWD, Audi Quatro, BMW xdrive, merc 4 matic...)
              Esp destekli Ön çekiş
              Esp destekli Arkadan itiş..
              Ben İnsignia ile yağmurda bile (sıfır asvalt) 200 üzeri hızlara çıkabiliyorum yerine göre viraja girebiliyorum. Ama arkadan itiş bir araç ile pilotajıma güvensem de cesaret edemem. Ki o hızlarda pilot bile olsanız durumu toparlamak zor hatta bazen imkansız olabilir. Görevim nedeniyle yaşadığım yerde de arkadan itiş bir araç, yerine göre 1 metre dahi yol alamaz. 5 ay boyunca beyaz asvalttayız.
              Tabii ki tercih meselesidir. Ve bu tercihi yaşanan yer büyük ölçüde etkiler.
              Hayırlı olsun güle güle kullanın...

Yorum

İşleniyor...
              X