Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia sport ve 3.20i ed

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: insignia sport ve 3.20i ed

3.20 Bana göre çok ses alıyor uzun yolda arka koltuklarda sesden yatamadı arkadaşlar heleki asfalt biraz bozuksa.
    Insignia ise hem dizel hem performanslı bir araç..
    Sola Sinyal Devamlı Açık!

Yorum

Arabayı alırken bende çok gittim geldim bmw mi insignia mı diye. Sonuçta o kadar para veriyorsun insan marka olsun istiyor. Benim cesaret edemediğim konu ikinci el araba birde çevremde bi kaç kişide aldığı ikinci el araçlarda büyük sıkıntılar çıkınca kafam rahat olsun benim olsun dedim insignia aldım. Bayramda hanımla beraber izmiri gezelim dedik toplamda 1050 km civarı yol yaptım bir depo yakıt ile ( Dizel Depo = 220Tl). Uzun yol keyfide cabası

Ben canavarımdan memnunum

2016 - İNSİGNİA - SPORT + STİL PAKET - BEYAZ

Yorum

aracınız hayırlı olsun, en temizini yapmışsınız.
        aktif olarak ikisini de kullanan biriyim. bmw yi geçen sene sıfır olarak aldım. insignia ise 2013 ten beri bende. edition elegance olanı.
        eğer insigniam daha dolu bir paket olsaydı, bmw yi almazdım diye düşünüyorum bazen. bayramda tatile insignia ile gittim mesela.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: deniz57
          Yakıt konusunda iyi diyen de var çok yakıyor diyen de var kafam karışık.paket olarak düşünmedim ama o kadar para verdikten sonra dolu bir araç olsun isterim tabi ki.hız sabitleyici az da olsa kullandığım bir özellik olmasını isterim.
          Bir astra j kullanıcısı olarak dolu bir insigniayı tercih ederdim babamada 3.20ied var yakıttan memnun vites geçişleri sarsıntısız sürüş zevki çok güzel gaza dokunduğunuzda koltuğa yapıştırıyor malzeme kalitesi herşey çok güzel ama özellik namına birşey yok şuan 35-40bin tl lik araç bile olan hız sabitleyici dahi opsiyonel bu kadar saçma birşey olamaz.marka olsun imajım olsun istiyorsunaz çevrenizdekilere Bmw'si var dedirtmek istiyorsanız BMW derim geri kalan herşey için İnsignia ben yine tercihimi insigniadan yana kullanıyorum yeni c180 de tadından yenmez tercih sizin şimdiden hayırlı olsun

Yorum

[quote=Mustafa147 ]
            Arabayı alırken bende çok gittim geldim bmw mi insignia mı diye. Sonuçta o kadar para veriyorsun insan marka olsun istiyor. Benim cesaret edemediğim konu ikinci el araba birde çevremde bi kaç kişide aldığı ikinci el araçlarda büyük sıkıntılar çıkınca kafam rahat olsun benim olsun dedim insignia aldım. Bayramda hanımla beraber izmiri gezelim dedik toplamda 1050 km civarı yol yaptım bir depo yakıt ile ( Dizel Depo = 220Tl). Uzun yol keyfide cabası

Aracınız çok güzel.anladığım kadarıyla yakıtı da baya iyi.ikinci el araçta sıkıntı çıkma konusu beni de düşündürüyor o yüzden insignia daha doğru karar olacak sanırım.
            [center]
            1.6cdti sport 
            GREY HURRICANE [center]

Yorum

[quote=Mustafa147 ]

Aracınız çok güzel.anladığım kadarıyla yakıtı da baya iyi.ikinci el araçta sıkıntı çıkma konusu beni de düşündürüyor o yüzden insignia daha doğru karar olacak sanırım.
              [center]
              1.6cdti sport 
              GREY HURRICANE [center]

Yorum

Boş bir bmw yerine dolu insignia iyi bir karar gibi marka olsun ya da imajım olsun diye düşünmedim zaten insignia sportun duruşu yeter o da bir imaj yaratır
                [center]
                1.6cdti sport 
                GREY HURRICANE [center]

Yorum

Boş bir bmw yerine dolu insignia iyi bir karar gibi marka olsun ya da imajım olsun diye düşünmedim zaten insignia sportun duruşu yeter o da bir imaj yaratır
                  kesinlikle katılıyorum insignia doğru bir seçim ama bütçeyi biraz daha zorlarım derseniz C180 on numara olur yeni kasaya hayranım

Yorum

c 180 yeni kasa cidden bende hayranım çok çok güzel araba onun dışında dolu insignia tamamdır.
                    1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
                    Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
                      Orjinal yazı sahibi: yigitihsan18
                      Babamda f30 316i sport var araçta şanzuman süper çok sessiz çalışıyor vites geçişleri harika 7-8 litre arası yakıyor çok seriikinci el piyasası çok iyi ama iç olarak plastik aksamı ben beğeniyorum çok boş bir araba 2013 yilinda 40 gün kullandım aracın bir albenisi yok sadece Bmw amblemi var bmw alacaksan 5 kasaya bak 3 kasa f 30 sport dusunursende bizim araç satılık internette uygun fiyata birakirim
                      Hangisi link paylaşır mısın?

314570928 sahibinden com ilan numarası
                      2015 leon fr

Yorum

C180 sıfır imkansız ikinci el de hemen hemen insignia ile aynı ama sıfır araba tercihimdir insignia iyi bir seçim sanırım şu an ama c180 de gerçekten baya güzel belki daha sonra
                        [center]
                        1.6cdti sport 
                        GREY HURRICANE [center]

Yorum

İnsigniada cd çalar yok mu bir yerde öyle bir şey okudum
                          [center]
                          1.6cdti sport 
                          GREY HURRICANE [center]

Yorum

Bmw 320ied ile baslayim.
                            +lari: cok iyi bir servis hizmeti var.
                            +yakit uzun yolda basmazsaniz arabaniz dolu ise 5.0 ile 5.3 arasi degisir, tek kisi iseniz 4.9 gibi gormeniz cok mumkun.
                            +sanzuman zaten anlatmaya gerek yok.
                            +marka imaju yuksek.
                            +arac kullanmaktan keyif alirsiniz.
                            +50/50 agirlik dagilimi oldugu icin arabanin yoldan cikmasi icin ozel kurs almaniz lazim.
                            - leri: - rft lastiklerijden dolayi tirtikli yolda cok ses yapiyor fakat normal lastik alirsaniz bu sorun olmuyor.
                            Bazi donem uretilmis araclarinda direksiyon titremesi sorunu olabilir, garantiliyse servis cozuyor.
                            Donanaim olarak insignia kadar dolu degildir fakat para var tek tek ekletirim derseniz her donanimida alabilirsiniz.

Genel olarakta arka kismi kesinlikle insigniadan dar degil zaten insignia coupe tasarimli oldugu icin aslinda insigniada bas ve diz mesafesi sikintilidir biraz.
                            Bakim maliyetleri assagi yukari opele yakin diyebilirim. Arkadasim 490 tl ye periyodik bakimini yaptirdi.
                            Opel 25 30 binde balata bitirirken o arkadasim 50 binde arabasi hala balata sorunu yok benimkide 28 binde ve 9 mm balatam varmis( sifir balata 13 mm oluyormus)

Aklima gelenler bunlar sormak istediginiz seyler varsa sorabilirsiniz..
                            F30 Sport+

Yorum

İnsigniada cd çalar yok mu bir yerde öyle bir şey okudum
                              Navi900 alırsan var, yani 3900,-₺ extra ödemezsen yok

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                              Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                                Bmw 320ied ile baslayim.
                                +lari: cok iyi bir servis hizmeti var.
                                +yakit uzun yolda basmazsaniz arabaniz dolu ise 5.0 ile 5.3 arasi degisir, tek kisi iseniz 4.9 gibi gormeniz cok mumkun.
                                +sanzuman zaten anlatmaya gerek yok.
                                +marka imaju yuksek.
                                +arac kullanmaktan keyif alirsiniz.
                                +50/50 agirlik dagilimi oldugu icin arabanin yoldan cikmasi icin ozel kurs almaniz lazim.
                                - leri: - rft lastiklerijden dolayi tirtikli yolda cok ses yapiyor fakat normal lastik alirsaniz bu sorun olmuyor.
                                Bazi donem uretilmis araclarinda direksiyon titremesi sorunu olabilir, garantiliyse servis cozuyor.
                                Donanaim olarak insignia kadar dolu degildir fakat para var tek tek ekletirim derseniz her donanimida alabilirsiniz.

Genel olarakta arka kismi kesinlikle insigniadan dar degil zaten insignia coupe tasarimli oldugu icin aslinda insigniada bas ve diz mesafesi sikintilidir biraz.
                                Bakim maliyetleri assagi yukari opele yakin diyebilirim. Arkadasim 490 tl ye periyodik bakimini yaptirdi.
                                Opel 25 30 binde balata bitirirken o arkadasim 50 binde arabasi hala balata sorunu yok benimkide 28 binde ve 9 mm balatam varmis( sifir balata 13 mm oluyormus)

Aklima gelenler bunlar sormak istediginiz seyler varsa sorabilirsiniz..
                                Gökhan seninki 2.0 lt'mi yoksa 1.6'mı?

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                                Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

İşleniyor...
                                X