Merhaba herkese.şimdi de bu iki araç arasındayım ama yine insignia ağır basıyor.insignia sıfır düşünüyorum 3.20 olursa da 2014 model olabilir.insignia dizel diğeri benzinli iki araç da 1.6 motor.hangi aracı neden alırsınız düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
insignia sport ve 3.20i ed
Collapse
X
-
Ynt: insignia sport ve 3.20i ed
Donanım olarak dolu bir araç,iç hacim ve bagaj olarak geniş ve performansı iyi bir araç istiyorum tabi yakıtı da göz önünde bulundurarak.BMW'nin yakıt konusunda çok yakacağını düşünüyorum 10-11lt gibi rakamlar gördüm internette ama daha düşük olur mu bilmiyorum.[center]
1.6cdti sport
GREY HURRICANE [center]
Yorum
-
3.20 i ler var benzinli ilk gelen serilerde vardi 2.0 184 hp
I ed dendiginde anlayinki 1.6 170 hp omrumde kullandigim biraz sikistirinca cok yakan araba canakkaleye gidip gelmem 1000₺ ye mal olmustu gecen yil 1750 km yapmistim toplam ama 1000 i sehir iciBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kdristnbl3.20 i ler var benzinli ilk gelen serilerde vardi
I ed dendiginde anlayinki 1.6 170 hp omrumde kullandigim biraz sikistirinca cok yakan araba canakkaleye gidip gelmem 1000₺ ye mal olmustu gecen yil 1750 km yapmistim toplam ama 1000 i sehir ici[center]
1.6cdti sport
GREY HURRICANE [center]
Yorum
-
Hayir bmw aracim hic olmadi bir arkadasimin araci ile gitmistim,kullanan bir kac arkadasimiz var 3.20 i ed onlar yakitinin ve performansinin gayet iyi oldugunu soyluyorlar
Insignia baska birsey vazgecmek biraz zaman alirBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kdristnbl3.20 i ler var benzinli ilk gelen serilerde vardi 2.0 184 hp
I ed dendiginde anlayinki 1.6 170 hp omrumde kullandigim biraz sikistirinca cok yakan araba canakkaleye gidip gelmem 1000₺ ye mal olmustu gecen yil 1750 km yapmistim toplam ama 1000 i sehir ici
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
-
F30 3.20 kullanmak nasip olmadi ama 3.20 tercih ederdim, cok zorlamazsan dizel insignia ya yakin yakar diye dusunuyorum. Basarsanda iyi gider, tabi o durumda yakıt hesabı yapmaman lazım. F30 kasa 3 serisi bir çok otorite tarafindan sinifinin en iyisi olarak gösteriliyor. Ama sakin kullanacaksan twin turbo beni bozar diyorsan insignia iyi alternatif.
Insignia 2015 1.6 SIDI AT Cosmo (41GN584)
Yorum
-
Kayınbiraderde sıfır aldığı 2013 model m paket 3.16 var. Birkez uzun yol İstanbul - İzmir - Fethiye - İstanbul yaptık.
+ ları şanzımanı çok başarılı, tüketimi daha az (1.6 benzinli tüketimleri karşılaştırıldığında) iç mekan malzeme kalitesi daha yüksek
- leri arka diz mesafesi daha dar, arkadan itiş, fiyat farkını hakettiğini düşünmüyorum. İnsignia'daki kaslı heybetli duruş yok ( araçları kafa kafaya çektiğimizde insignia ham yapacak gibi duruyor )
Yorum
Yorum