F30 3.20 kullanmak nasip olmadi ama 3.20 tercih ederdim, cok zorlamazsan dizel insignia ya yakin yakar diye dusunuyorum. Basarsanda iyi gider, tabi o durumda yakıt hesabı yapmaman lazım. F30 kasa 3 serisi bir çok otorite tarafindan sinifinin en iyisi olarak gösteriliyor. Ama sakin kullanacaksan twin turbo beni bozar diyorsan insignia iyi alternatif.
Twin turbo beni bozmaz ama cebimi bozabilir çünkü şehirlerarası ve otobanda sakin kullanan biri değilim
Bmwlerde hız sabitleyici standart değil. Onun yerine limitör koymuşlar. Hız sabitleyicisi opsiyon olarak alınıyor eğer sizin için önemli bir opsiyon ise alırken dikkat edin.
Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yakıt konusunda iyi diyen de var çok yakıyor diyen de var kafam karışık.paket olarak düşünmedim ama o kadar para verdikten sonra dolu bir araç olsun isterim tabi ki.hız sabitleyici az da olsa kullandığım bir özellik olmasını isterim.
Donanım ve yol gürültüsü derseniz İnsignia (dizel alırsanız ekonomi de bu ikiliye dahil olur)
Geri kalan her konuda BMW 320i ed (1.6 twinpower motor , twinturbo değil)
Donanım ve yol gürültüsü derseniz İnsignia (dizel alırsanız ekonomi de bu ikiliye dahil olur)
Geri kalan her konuda BMW 320i ed (1.6 twinpower motor , twinturbo değil)
Arasındaki fark nedir
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant Şimdi F30 Modernline Sunroof
Babamda f30 316i sport var araçta şanzuman süper çok sessiz çalışıyor vites geçişleri harika 7-8 litre arası yakıyor çok seriikinci el piyasası çok iyi ama iç olarak plastik aksamı ben beğeniyorum çok boş bir araba 2013 yilinda 40 gün kullandım aracın bir albenisi yok sadece Bmw amblemi var bmw alacaksan 5 kasaya bak 3 kasa f 30 sport dusunursende bizim araç satılık internette uygun fiyata birakirim
Araç boşsa insignia daha ağır basıyor o zaman hiç değilse dolu bir araç olmuş olur.daha önce de sordum ama merak ettiğim birşey de kasko sigorta fiyatı ve servis bakım fiyatları bilgi verebilir misiniz?
Babamda f30 316i sport var araçta şanzuman süper çok sessiz çalışıyor vites geçişleri harika 7-8 litre arası yakıyor çok seriikinci el piyasası çok iyi ama iç olarak plastik aksamı ben beğeniyorum çok boş bir araba 2013 yilinda 40 gün kullandım aracın bir albenisi yok sadece Bmw amblemi var bmw alacaksan 5 kasaya bak 3 kasa f 30 sport dusunursende bizim araç satılık internette uygun fiyata birakirim
Hangisi link paylaşır mısın?
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant Şimdi F30 Modernline Sunroof
3 20d m paket en son çıkan makyajlı kasa yine bir arkadaşımız getirmişti aracın arka kapılarından çok ses geliyordu,yani bmw alacaksanız 5 serisi almanızı tavsiye ederim yada yeni kasa c ye yönelin hiç bir yerinden tıkırtı pıkırtı gelmez,insigniada makyajsız kasalarda çok ses yapar iç trimler vs ama makyajlı kasa tamamen sessiz .
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
3 20d m paket en son çıkan makyajlı kasa yine bir arkadaşımız getirmişti aracın arka kapılarından çok ses geliyordu,yani bmw alacaksanız 5 serisi almanızı tavsiye ederim yada yeni kasa c ye yönelin hiç bir yerinden tıkırtı pıkırtı gelmez,insigniada makyajsız kasalarda çok ses yapar iç trimler vs ama makyajlı kasa tamamen sessiz .
Yeni kasa c nedir ?
Mercedes c 180 w205
Ama siz biraz cok uzaksiniz arabalara anladigim
Kadariyla aklinizi bulandirmayin siz direk 1.6 dizel insignia alip binin
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
Yorum