Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İngiltere'de Insignia...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İngiltere'de Insignia...

Arkadaşlar merhaba,

2 gündür Londra'dayim ve sokaklarda evin bir Ferdi'ni yanı Insignia'mizi bol bol görmek cok güzel bir duygu... Genelde hatchback ve 17" jantlı Dizel modeller ile LPG li var. Ancak Londra da bayağı yaygın kullanımı var. Açıkcası otomobil tutkunu memlekette Insignia kullanımı oldukça anlamlı.

Bazı fotoğraflar çekmeye çalıştım sokakta gezerken. Fatih Hocam'a ilettim, kendisi müsait olursa ekler insallah. Herkese selamlar...

Ynt: İngiltere'de Insignia...

Eyvallah Alp hocam
    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Geçen ay Londra'dayken İnsignia bolluğu benim de dikkatimi çekmişti. Diğer Avrupa ülkelerinden farkı SW'ların hBlerden daha az olması.

2014 INSINGNIA 1.4 TURBO Sedefli Mahagony Kahve Edition Elegance + Stil Paket + Sunroof Paketi
      2016 MOKKA X 1.6 CDTI AT Amber Turuncu Excellence + Opel Eye + Deri Paketi + Sunroof Paketi

Yorum

Demekki abi ingilizler anlıyor arabadan. iyi gezmeler..clapclap

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

LPG yi bi tek biz yogun olarak kullanıyoruz sanıyordum. İngiltere dede var yani.
          Insignia 2015 1.6 SIDI AT Cosmo (41GN584)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Selami
            LPG yi bi tek biz yogun olarak kullanıyoruz sanıyordum. İngiltere dede var yani.
            Oralarda teşvik ediliyor.
            2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Fatih Hocam çok yoğun ya da angarya olarak gördü galiba, resimleri eklememiş ihihi
              Allah Rıza'sı icin birine ekletelim bari

Yorum

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

obaa Tesekkurler

Yorum

Güzel bir çalışma olmuş.
                    OPEL İNSİGNİA 2.0 TURBO 220HP 4X4 COSMO+AFL FAR+FLEX RIDE+20İNÇ OPC JANT+SANROOF+REACARO KOLTUK(ISITMA-SOĞUTMA)+NAVİMEX ANDROİD MULTİMEDYA + ÖN ARKA KAMERA GÜVENLİK SİSTEMİ (ANDROİD)

Yorum

İşleniyor...
                    X