Merhaba abilerim kardeşlerim bayramın ilk günu depoyu doldurup memlekete gittik toplam 523 km yaptık araç yaklaşık olarak 35 km trafikte ve 25 km köy yolunda gitti klima hep 1 dis açık ve 5kisi +yük seklinde seyrettikten araci genelde 130 km ustunde kullandik aralıklarla 180-190 km hızlara çıktık anlık olarak.Yakit durumu sizce nasildir?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Şehir dışı yakıt tüketimi değerleri
Collapse
X
-
Ynt: Şehir dışı yakıt tüketimi değerleri
Bende tatil gidiş geliş bilgilerini paylaşayım 1425km 7.2 ort. yakıt 89.5 ort hız otobansız yol
araç yüklüydü biturbo 4x4 birde radarlardan tiksinti geldi artık, bölümüş yol ama hız sınırı 70 , 50 hatta 30 bile yazıyor gitmen mümkün değil mantığada uymuyor zaten
Yorum
-
Ynt: Şehir dışı yakıt tüketimi değerleri
Hepinize çok teşekkür ederim.Bir hafta sonra arabamla yeniden uzun yola çıkacağım.Bu sefer dediğiniz gibi 110 un üstüne çıkmadan kullanmaya çalışacagım bakalım yakıt ne durumda olacak.Daha once insignia kullanmadım ama şunu da anlamış oldum bu arabanın gidişine konforuna yol tutuşuna her kuruş helal olsun isterse uzun yolda 1 lira yaksın yine binilir bu araca.Eski aracımda ara hızlanmalarda ve sollamalarda cok sıkıntı cektim insignia station wagon olmasına ragmen o kadar agırlıga ve klima acık olmasına ragmen cok iyi performans sergiliyor.Bu arabayı yavaş sürmekte baya zormuş yahu.
Yorum
Yorum