Duyuru

Collapse
No announcement yet.

en son güncel lpg yorumları lütfen

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• en son güncel lpg yorumları lütfen

Öncelikle hayırlı bayramlar

Değerli arkadaşlar merhabalar, insignia lpg taktırma ile ilgili pek çok yazı okudum şimdi benim şöyle bir sıkıntım var bende 2009 1.6 edition var aracım çok yakıyor ama aracımı inanın çok seviyorum fakat yakıt konusu beni sıkıyor lpg taktırmayı düşünüyorum ama sizin forumdada okudum lpg taktırmayın diyor pek çok arkadaş şimdi bana yardımcı olurmusunuz? çok sevdiğim aracıma lpg taktırıp uzun süre bineyim mi yoksa bir dizel alıp ( fluence ) alıp yola devam mı edeyim ?

Siz insignia kardeşliği için bana yardımcı olmanız gerekmekte angle

şimdiden cevaplar için teşekkürler

Ynt: en son güncel lpg yorumları lütfen

Hizli bir kullanici degilseniz dogru urun ve dogru ustaya denk gelirseniz uzun bir sure binersiniz sonradan sorunlar ciktiginda celik subaplara gecersiniz bu sureci bastan kabul ederseniz yaptirin yok derseniz fluence yerine octavia alin

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

teşekkürler abi yanıtınız için hızlı kullanıcı değiliz oktavia evet olabilir ama şu an gereksiz bir araçlarda ücret artışı var birde bu subapların yanma olayı 50-60 bin km sonra diyorlar benim aracım 109000 km de sıkıntı olurmu acaba

Yorum

1.4T Fabrikasyon LPG sistemli alın.

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

Sorunun cikacagi km nin standarti yok 1.000-100.000 km arasi olabilir

Yorum

Merhaba, şu anki insignia 1.6 T Cosmo aracıma 62000 km'de LPG taktırdım. Geçen hafta 82000 km'de LPG'nin filtresi değişti. Araçta henüz bir tekleme vs. yok Allah'a şükür. Bundan önce 2003 Vectram vardı. 80000 km'de LPG takılmıştı.150000 km'de subaplar yandı ve değişim yaptırdım. 1500 TL masraf oldu, sonra sorun yaşamadım. Ancak ben zaten LPG kullandığım için o 1500 TL'den kat kat fazla tasarruf sağlamıştım. LPG konusunda size önerim PRINS'ten şaşmayın ve bakımları aksatmayın, çok yüksek devirde kullanmayın. Fluence dizel bile olsa insignianın yerini tutmaz.
            2010 İNSİGNİA T COSMO

Yorum

Küçük bir hatırlatma Vecrta nız Atmosferik bir motor ve performansı düşük, bizim araçlar Turbo beslemeleri güçlendirilmiş motorlar haliyle motorda ciddi performans artışı var zaten sıkıştırılmış ve limitlerde olan bir motora Lpg takarak subaplardaki asınma da ha erken olacaktır bunu lütfen unutmayın. Lpg benzine göre daha sıcak

Yorum

İşleniyor...
              X