Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İLK UZUN YOL DENEYİMİ , HANGİ YOLU TERCİH ETMELİYİM ??

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İLK UZUN YOL DENEYİMİ , HANGİ YOLU TERCİH ETMELİYİM ??

Değerli forumcular ,

Kısmetse bayram tatilinde İnsignia ile ilk uzun yol deneyimimi gerçekleştireceğim ve aracın gerçek konforunu hissedeceğim heyecanlıyım açıkcası. Daha önce tatil bölgelerine ulaşımımı hep uçakla sağladığım için şehirlerarası yolların durumlarıyla ilgili pek fikrim yok açıkçası . Google haritaların veridiği sürelerede geçen yaz Sanfrancisco'dan Los Angeles 'a inerken 8 saat gösterdiği Pasific yolunu 16 saatte indiğimden beri güvenmem . Etrafımda pek çok arkadaş fikir veriyor ama ben sizlerin fikirlerinin daha sağlılklı olacağını biliyorum . Gidiş ve dönüş güzergahları aşağıdakilerden hangisi olmalıdır ?

1.Güzergah AKÇAY - BELEK

[img]http://Users/nuraysarp/Downloads/Emailing%3a_antalya_istanbul2%2c_antalya_istanbul% 2c_akçaybelek2%2c_akçaybelek/img]

Burada 4 güzergah var.

1- Manisa üzerinden Denizli -Antalya yolu 625 km
    2- Balıkesir üzerinden Denizli -Antalya yolu 625 km
    3- Balıkesir - Uşak - Isparta üzerinden Antalya yolu 618 km
    4- İzmir- Aydın otobanı üzerinden Antalya 646 km

2.Güzergah BELEK - İSTANBUL

Burada 3 güzergah var

1- Isparta - Afyon - Kütahya üzerinden İstanbul 736 km
    2- Denizli - Balıkesir-Yalova üzerinden İstanbul 825 km
    3- Konya - Ankara üzerinden İstanbul 1032 km

Bu yollardan kimi için kısa olsa da çok virajlı ,tehlikeli vb . yorumlar yapılıyor. Sizce en doğru tercih hangileri olacaktır. Kıstasım yakıttan ziyade zaman ve konfor olacaktır.

Yardımlarınız için şimdiden herkese teşekkürler

Ynt: İLK UZUN YOL DENEYİMİ , HANGİ YOLU TERCİH ETMELİYİM ??

Isparta üzerinden gelirsen Belek'e geçeceğin için şeiriçi trafiğinede girmeden en rahat şekilde gelirsin, Denizli Antalya yoluda iyidir, korkuteli döşemealtından gelirsin şehiriçi trafiği vardır buraya varacağın vakit önemli gerçi her halukarda İstanbul trafiği gibi değildir yollar güzel iyi yolculuklar

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Isparta üzerinden gidiş ve Isparta üzerinden dönüş makuldür ben olsam aynı şekilde yapardım yani 3 ve 1 tercihler
      06 FA 1466 kışın karda tank,yazın asfaltta uçak.

Yorum

Hocam bilgi sahibi olduğum tek yol Antalya-Konya-Ankara güzergahı; zaten o virajlı denen kısımda Manavgat-Akseki-Seydişehir arasında. Yaklaşık 50 km'lik bir kısım gidiş geliş şeklinde, 3 şerit, hız sınırlarını aşmazsanız hiç bir sıkıntı çıkmaz. Geri kalanı bölünmüş yol halinde ve gayet güzel.

Yorum

Nerden giderseniz gidin...Dikkatli ve sabırlı gidin...Ben virajlı yolların daha güvenli olduğunu düşünüyorum...İyi yolculuklar...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: MFB
            Hocam bilgi sahibi olduğum tek yol Antalya-Konya-Ankara güzergahı; zaten o virajlı denen kısımda Manavgat-Akseki-Seydişehir arasında. Yaklaşık 50 km'lik bir kısım gidiş geliş şeklinde, 3 şerit, hız sınırlarını aşmazsanız hiç bir sıkıntı çıkmaz. Geri kalanı bölünmüş yol halinde ve gayet güzel.
            Akseki yolu ile Isparta veya Denizli yolu nun alakası yoktur

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
            Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
              Isparta üzerinden gelirsen Belek'e geçeceğin için şeiriçi trafiğinede girmeden en rahat şekilde gelirsin, Denizli Antalya yoluda iyidir, korkuteli döşemealtından gelirsin şehiriçi trafiği vardır buraya varacağın vakit önemli gerçi her halukarda İstanbul trafiği gibi değildir yollar güzel iyi yolculuklar
              Hocam bilgi için teşekkürler. Kafama takmamın sebebi arabada bebek olacak o yüzden ince eleyip sık dokuyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mozarto
                Nerden giderseniz gidin...Dikkatli ve sabırlı gidin...Ben virajlı yolların daha güvenli olduğunu düşünüyorum...İyi yolculuklar...
                İyi diekleriniz için teşekkür ederim . Aynı şekilde virajlı yollarda çok daha dikkatli kullanan bir sürücüyümdür. İçimiz dışımıza çıkmasın yeter

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
                  Orjinal yazı sahibi: MFB
                  Akseki yolu ile Isparta veya Denizli yolu nun alakası yoktur
                  Konya-Ankara üzerinden istanbul denmiş. Antalyadan konyaya giderken manavgat akseki üzerinden diye düşündüm ama tam bilmiyorum.

Yorum

İşleniyor...
                  X