Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aracımın taban kısmından gelen su

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Aracımın taban kısmından gelen su

Merhaba Uzun zamandır aranızda değildim Aracımla ilgili bir sıkıntım var bu sıkıntının alakalı daha önceden yaşayan arkadaşlarımız nasıl bir çözüm bulmuşlar bana yardımcı olabilirlerse sevinirim aracım 2012 model Sport Tourer Aracımın panoramik cam tavan kısmından yada bilmediğim üst kısmından Aracımın bagaj havuz kısmına ve arka koltukların alt döşeme kısmını ıslanıyor yağmurlarda ve bunlara ilaveten tavan döşeme yan kısımlarına ıslaklık oluşuyor Bunun nedenini bir türlü çözemedim bu suyun gelmesinin sebebi nedir aracımda oluşan rutubet kokusu oluştu arabayı yıkamaktan korkar oldum

Ynt: Aracımın taban kısmından gelen su

Sunroof tahliyesi tıkanmış ve biriken su araç içine kaçıyor olabilir, tahliye hattına detaylı bakmak lazım.
    InsigniaTEAM

Yorum

Benim aracım sunroof açıkhaldeyken gelmiyor su sunroof kapalıyken geliyor

Yorum

Benim golf aracımda da olmuştu, sanroof tan değil arka bagaj kapama üst kollarının orda bulunan lastik kablo korucuların ayağına bakın %100 %100 ordandır. (Biraz anlatım bozuk ama)
        OPEL İNSİGNİA 2.0 TURBO 220HP 4X4 COSMO+AFL FAR+FLEX RIDE+20İNÇ OPC JANT+SANROOF+REACARO KOLTUK(ISITMA-SOĞUTMA)+NAVİMEX ANDROİD MULTİMEDYA + ÖN ARKA KAMERA GÜVENLİK SİSTEMİ (ANDROİD)

Yorum

Forumda Sport Tourer aracı olup da böyle bir sıkıntı yaşamış olan arkadaşlarımız var mı acaba

Yorum

Sunroof tahliyesi tıkanmıştır. Bir kaportacı 5 dk. Halleder..
            Beyaz 1.6 T Cosmo Flexride DVD800 Infinity

Yorum

Bende megane sport tourer vardı ondan şoför kısmında kapı üstünde tutacak kısmında ıslanma oldu. Servise götürdüm tavandaki rayın şoför kısmındaki parçayı silikonladı düzeldi.
              Aynı şey değil ama belki fikir verir.

Yorum

İşleniyor...
              X