Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Lastik Bilgisi Olanlar??

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Lastik Bilgisi Olanlar??

Orjinal yazı sahibi: tuncaybuyan
    Bende dün tercihimi michelin pilot sport 3 245/45r18" ten yana kullandım. Daha yorum için erken ama yol sesi bariz azaldı ve aracın firen tepkileri çok güzel oldu

Bu lastiklerdeki zr ibaresi ve r ibaresi arasındaki fark nedir conti sportlarım zr kodlu idi michelinler sadece R ibaresi var arkadaşlar. Fark nedir acaba artı eksi yönünedir.
    Teşekkürler
    R ifadesi lastikte radyal olduğunu ifade eder. R'nin yanında Z harfi olması hız endeksiyle alakalıdır. Z hız sınırı 240 km/h anlamına geliyor. Yanlış hatırlamıyorsam tabi..

Yorum

Good year ile ilgili birkaç yerden daha olumsuz yorum aldım. Tüm yorum ve araştırmalarım sounucu artık kararımı verdim ve lastik seçimi mi continental sport contact 5'ten yana kullanacağım. Yarın bir aksilik olmazsa sipariş veriyorum. Kullandıktan sonra da kısmet olursa yorumlarımı yine burda yazacağım. Bilgi aktarımı için çok teşekkür ediyorum faydalı oldu benim için..

Yorum

Üretim hatası veya farklı bir sorun çıkmadıkça memnun kalacağınızı düşünüyorum. Hayırlı olsun.

Yorum

Goodyear pişmanlıktır. Açık ve net. Aynı hatayı iki kere yaptığım için benimki de ahmaklıktır.
          CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
          SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

daha önceki aracım 2004 vectra c edition elegance idi ebatı da 215*55*16 olması lazım lastik sorunu yaşamıştım marka da karar veremedim en az 20 lastikçiye gittim ebatı verince ilk önce araba ne marka dediler bende vectra c deyince abi michelin dediler opel sert arabadır onun için yumuşak lastikler tercih edilmelidir insignia mda mıchelin kullanıyorum yaz lastikleri nokion aldığımda üzerinde olan lastik kış lastiklerim michelin kışın gelmesini sabırsızlık ile bekliyorum ben michelin diyorum yinede araştırın

Yorum

İşleniyor...
            X