Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Lastik Bilgisi Olanlar??

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Lastik Bilgisi Olanlar??

Kislik lastikte Fulda, yazlik Semperit bile yetiyor bana..
    2.0 CDTI 4X4 118kW

Yorum

Burda ve başka forumlarda şimdiye kadarki goodyear eagle f1 asymmetric 3 yorumlarına bakacak olursak aSya (Ali) kardeşim seninki bana biraz fabrikasyon hatası gibi geldi bana çünkü ben daha senden başka bu lastik için kötü yorum yapanı duymadım Tabi birazda beklenti meselesi. Ama şöyle bir şey var ki zaten kaymak asfaltta araştırdığım kadarıyla 4/4 lük bir lastik yok gibi. Bunlardan sadece Michelin Pilot Super Sport namı değer PSS için çok fazla ciddi yönde olumlu yorum var onunda sorduğum kadarıyla ciddi bir fiyat farkı var. Kullanan arkadaşlardan biraz daha fazla yorum alabilirsek faydalı olur..

Yorum

Umut ben kumho kullandım gayette memnundum 250 lerde test edil

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

çok alakasız olacak ama, point's diye bir marka var. şiddetle tavsiye ediyorum. en azından bir aracınızda deneyin. sessizliği ve yol tutuşu çok hoşuma gitti. 320ied bmw de, insignia da, partner de ve i30 da takılı bizim. performanslı kullanımda da, sakin kullanımda da, bozuk yolda da çok memnun kaldık biz.

Yorum

Continental konfor açısından daha kaliteli bir lastik tabi tercih meselesi istediğiniz özellikleri iyi belirleyin..

Yorum

Yorumlarınız için teşekkür ederim fakat iki seçenek arasında bir tercih yapmak istiyorum. Diğer lastik markalarınında özelliklerini karşılaştırdım kendime göre en iyi seçenek bu ikisini görüyorum. Bu ikisi arasında da şimdiye kadarki okuduklarım continental konfor açısından ve uzun yollarda aracı rahatlatan kaliteli bir lastik, goodyearın bu modeli yola tutunması, ses ve yakıt konusunda continental'dan bir tık daha önde geliyor. Bakalım biraz daha yorum ve araştırmadan sonra almayı düşünüyorum..

Yorum

Kardeş GoodYear al diyordum ya, şimdi alma diyorum. Yaklaşık 2 saat önce arka sol lastik iç yanaktan yarıldı. Satın aldığım yeri aradım, o da bana "muhtemelen ithalatçı firma garantiden saymayacak dedi ama abi bi yollayalım yinede ne olur ne olmaz" dedi. Bir tane yeni sipariş ettim, salı sabahı gelmiş olacak. Yarılan lastik te Garantiden değişirse stepne için yedekte duracak. Ya da 2. el satarım gibime geliyor takımı.

Yorum

Aynı özelliklerdeki aracıma KUMHO KU39 245/45/18 XL 100Y aldım 2.500km kadar oldu ıslak performansını görmesemde kullandığım süre boyunca bir sıkıntı yada memnuniyetsizlik yaratmadı, bütçe sınırlıysa kesinlikle tavsiye ederim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aykutekim
                    Kardeş GoodYear al diyordum ya, şimdi alma diyorum. Yaklaşık 2 saat önce arka sol lastik iç yanaktan yarıldı. Satın aldığım yeri aradım, o da bana "muhtemelen ithalatçı firma garantiden saymayacak dedi ama abi bi yollayalım yinede ne olur ne olmaz" dedi. Bir tane yeni sipariş ettim, salı sabahı gelmiş olacak. Yarılan lastik te Garantiden değişirse stepne için yedekte duracak. Ya da 2. el satarım gibime geliyor takımı.
                    Benimde asymmetric 2 1 defa yanaktan yarıldı (demir girdi), 1 defa da çivi girip lastik inince yanağı zedelemiş balon oldu. Garanti işi zor. İlki cepten çıktı 2.sinin parasını vermedim daha ama büyük ihtimal o da cepten (lastikçi arkadaş insiyatif kullanacaktı) Bende bi daha almıycam godyır falan
                    2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Orjinal yazı sahibi: denz
                      Benimde asymmetric 2 1 defa yanaktan yarıldı (demir girdi), 1 defa da çivi girip lastik inince yanağı zedelemiş balon oldu. Garanti işi zor. İlki cepten çıktı 2.sinin parasını vermedim daha ama büyük ihtimal o da cepten (lastikçi arkadaş insiyatif kullanacaktı) Bende bi daha almıycam godyır falan
                      kışlıkları taktırınca 3'e 5'e bakmadan okutacam bende 2. el olarak.

Yorum

1.Tercih..Pirelli Pzero üstün yol tutuş ve konforlu lastiktir.
                        2.Tercih..Bridgestone Potenza öneririm yine üstün yol tutuş ve sağlam lastik Türkiye yolları için ideal ama biraz sert.
                        3.Tercih..Michelin PilotSport cok konforlu ve üstün performans sergiliyor ama hamuru yumuşak olduğu için çabuk zedelenebiliyor.
                        34 PHG 39 // İt Köpek A.Ş.
                        Insignia 1.6 CDTI COSMO AS + 19' Rims + Sprintbooster + Vogtland 30mm Springs + BiTurbo Exhaust + Dr.ECU Stage1
                        http://i.hizliresim.com/r3B80z.jpg

Yorum

Çok basit bir yerde benimki de yarıldı. Hızım, 5 mi 2 mi neydi. Park ederken.
                          İade verdim. Tabi biraz kesinti oldu. Pirelli ile aynı yere dikaktsizlik sonucu tekrar girdim. Hİç bir şey olmadı. Hatta, yine sıcak ramazan ve orucun verdiği rehavet ile kaldırıma sert çıktım ortalama 30 km hız ile. Bu sefer kesin yardık dedim. Neyse ki sigortası vardı. İnip baktığımda en ufak zedelenme dahi yoktu. Goodyear olsa her halde lastik havaya uçardı.

CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                          SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Cla'da good&year geldi aracın üzerinde, runflat olduğundan mıdır nedir araçta lastik uğultusu oldukça faza. Kullandığım bütün arabalarda 18-19-20 inç lastikler vardı, şimdiye kadar balon olayı falan hiç olmadı, sıfır aldığım corsa'da 16 inç good&year'lar balon yaptı, o zamandan beridir kalitesinden şüphe ediyorum good&yearların.
                            ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aSya
                              Çok basit bir yerde benimki de yarıldı. Hızım, 5 mi 2 mi neydi. Park ederken.
                              İade verdim. Tabi biraz kesinti oldu. Pirelli ile aynı yere dikaktsizlik sonucu tekrar girdim. Hİç bir şey olmadı. Hatta, yine sıcak ramazan ve orucun verdiği rehavet ile kaldırıma sert çıktım ortalama 30 km hız ile. Bu sefer kesin yardık dedim. Neyse ki sigortası vardı. İnip baktığımda en ufak zedelenme dahi yoktu. Goodyear olsa her halde lastik havaya uçardı.
                              ilk 15 gün içerisinde olsaydı kesin geri verirdim. Fatura 30 nisanda kesilmiş. Koşulsuz iade süresini kaçırdım. Benimde düz yolda patladı. Yeni asfalt yol inşaatı var. Oraya gelmeden hızımı düşürdüm doğal olarak. Ancak araç sağa doğru yatmaya başlayınca (hala asfalttayım, bozuk yola girmedim) ve arkamdan gelen araç selektör yapınca birşey olduğunu anladım. Aşağı inip bakınca sağ arka tekerin tamamen indiğini gördüm. Aracı ilk aldığımda üzerinde YOKOHOMA vardı. Ona da çivi girmiş, Taşköprü ilçesinde tamir ettirmiştim. Yine benzer sandım ve lastikçiyi telefon ile çağırdım. Söktükten sonra bir baktık iç tarafta yarık var. Ne sinirim bozuldu anlatamam. Ne bir çukurua, ne bir taşın üzerinden geçmek felan, hiç birşey yok. Kastamonu'da aldığım bayii aradım, olan biteni anlattım. O da yukarıda anlattığım gibi cevap verdi. Kışlık petlaslarım olsa yarılmazdı yav, nasıl iş anlamadım. Dün içimden sövdüklerimle gitti bir aylık oruç sevabı o derece yani. Kışlıkları taktırınca eylül-ekim gibi, 2. elden ya da pirelli bayiine 2. el olarak kaça alır, üzerine ne veririm? şeklinde bir pazarlıkla pirelli alacağım bende. Birkaç ay sabretmem lazım ancak, idare edecez böyle. Birde yeni göreve başlayan muhafaza memuru bir arkadaş var. O da 2.el 2011 lpg'li focus titanyum aldı HB 1 ay önce. Geçen akşam iftar öncesi kaldırıma paralel parkedeyim derken ön sağ tekerleği sürttü. Focusun altında da michelin var ve o da çok kötü yonga yaptı. Yarılmadı ama yarılmanın bir öncesi, sarmal teller gözüküyor. Allahtan stepnesi orjinal tekerlek, onu değiştirecek yaralanan lastiğin yerine. Anlayacağınız michelin'de aynı şey. Yumuşak hamur olunca böyle oluyor sanırım. Ama kesinlikle bundan sonra hangi jant çaplı ve hangi marka araç kullanırsam kullanayım yumuşak hamurlu lastik mi, tövbeler olsun... kapıma sokmam. Sert hamur olsun, çamurdan olsun.

Yorum

Bende dün tercihimi michelin pilot sport 3 245/45r18" ten yana kullandım. Daha yorum için erken ama yol sesi bariz azaldı ve aracın firen tepkileri çok güzel oldu

Bu lastiklerdeki zr ibaresi ve r ibaresi arasındaki fark nedir conti sportlarım zr kodlu idi michelinler sadece R ibaresi var arkadaşlar. Fark nedir acaba artı eksi yönünedir.
                                Teşekkürler
                                insignia 1.4T Edition Elegance

Yorum

İşleniyor...
                                X