Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sensörlere alışamadım

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Sensörlere alışamadım

İnsigniada alışmakta zorlandığım ve bana en saçma gelen park sensörleri oldu Eski arabamda orta ekranda araba şekli çıkardı hangi sensörde yakınlık varsa o yanardı.
    İnsiginia yanda geniş ekran dururken öne koymuş direksiyonu döndürürken zaten kapanıyo hadi neyse ama tehlike ön sağmı solmu ayrı göstermiyor tüm sensörler bir yanıyor.
    Geri vitese takıyorum sensör ekranında gene ön sensör işaretleri çıkıyor acaba bir ayarı varmı neden arkaları göstermiyor?
    Konuyla alakasız ama yokuşta dururken frenden ayağımı çekince geri kaçıyor ne arızalı olabilir

Ynt: Sensörlere alışamadım

Makyajlı kasanın hayalet ekranında dediğiniz gibi bir araba şekli çıkıyor ve sensörler ona göre gözüküyor. Asıl keşke yaklaşılan taraftaki hoparlörden ses gelseydi, tüm araba ötmeseydi.

Yokuş kalkış desteğini ben de tam anlayamadım bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. Sanırım eğim sensörü o an devreye girmiyor olabilir. Çünkü düz yolda durur konumda fren desteği asla devreye girmiyor.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş
      Makyajlı kasanın hayalet ekranında dediğiniz gibi bir araba şekli çıkıyor ve sensörler ona göre gözüküyor. Asıl keşke yaklaşılan taraftaki hoparlörden ses gelseydi, tüm araba ötmeseydi.

Yokuş kalkış desteğini ben de tam anlayamadım bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. Sanırım eğim sensörü o an devreye girmiyor olabilir. Çünkü düz yolda durur konumda fren desteği asla devreye girmiyor.
      Benim 2012 model eski kasa öndeki sensörlere işraret koymuşlar ama arkalar için yok sadece bipbip sesi ayarı vardır diye düşündüm ama yok sanırım.
      Yokuş kalkış desteği için servis çok dik olunca normal kaçması dedi her arabada böyle deyip çıktı işin içinden. Önceki arabalarımın hiçbiri o yokuşta (2sn) kaçırmazdı ki zaten özelliğin amacı bu
      Sonuçta konforlu güzel bir araç.

Yorum

Vitesi atıp ayağınızı debriyajda basılı tuttuğunuz müddetçe freni asla bırakmıyor.
        Öte yandan debriyajdan da çekince 3sn ye kadar tutuyor. Bu zaten standart..
        @Murat
        2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Wolverine
          Vitesi atıp ayağınızı debriyajda basılı tuttuğunuz müddetçe freni asla bırakmıyor.
          Öte yandan debriyajdan da çekince 3sn ye kadar tutuyor. Bu zaten standart..
          Araç vitese takıldı ve freni bıraktıysanız debriyaja bastığınız sürece arabayı tutmaz, 3 saniye sonra bırakır.
          Debriyajı bıraktığınızda ise zaten yürüyeceğini algılayıp yine freni bırakır.
          InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
          X