Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia mı MB C180K mı?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: İnsignia mı MB C180K mı?

Teşekkür ederim Orada Captiva'yı gördük.İnci beyazı, krem döşeme.Abim ve Babam o mu bu mu diyorlar ama ben beğenmedim.O yüzden Beyaz, Krem/Bej döşeme, 2.0 cdti 130bg yavrumuz olacak

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cekY
      Teşekkür ederim Orada Captiva'yı gördük.İnci beyazı, krem döşeme.Abim ve Babam o mu bu mu diyorlar ama ben beğenmedim.O yüzden Beyaz, Krem/Bej döşeme, 2.0 cdti 130bg yavrumuz olacak
      Allah bağışlasın
      Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Teşekkürler adaş

Yorum

hayırlı olsun. kazasız belasız iyi uçuşlar diliyorum

Yorum

Selamlar,

öncelikle insignia formunda bu soruyu sormak ile hata etmişsin diye düşünüyorum çünkü haliyle herkez insignia yı övmüş ancak c180k da hiç hafife alınacak bir araba değil.

Öncelikle şunu belirteyim ki bende insignia sahibiyim. 180hp gücünde aracım ve gayet memnunum. ayrıca babamın arabası C180k amg. iki aracı kıyasladığım zaman kullanım zevklerine sahip ancak param olsa bugün insignia mı satar üstüne para koyup c180k yada c220 diesel alırdım.

Şunuda belirteyim ki 17.000 km de bir mercedes zaten sıfır gibidir. 70.000 tl ye alacağın araç panaromik tavan ve amg ise zaten bahsi geçen fiyat çok çok ucuzdur, yeter ki aracın kazası boyası vs olmasın.

Mercedes ne açıdan mı üstün? bir kere süspansiyon olarak Opelden daha rahat, kompressor un düşük devirlerde verdiği haz ve ses hoşuma çok gidiyor.

yol tutuş olarak mercedes kesinlikle daha iyi diyebilirim. Insigniam ile de uzun yoldayken çok keyif alıyorum ancak mercedes in verdiği haz daha bir başka. Şunuda unutmamak gerek, insignia sonuçta bir OPEL. Mercedes ise alman işçiliğine sahip bir araç. Tabiki en iyi karası sen verebilirsin. iki araç ilede bir test sürüşüne çıkmanı tavsiye ederim hangisi içine daha çok siniyorsa tercihini ondan yana kullan bence.

Makyaj olayına da gelince, Makyajlı c180k lar 2012 nin sonlarına doğru Türkiye'ye gelecekmiş. Daha halen c180k 1.6 lar ithal ediliyor.

Yorum

insikaan

Hoşgeldiniz Tanıtma bölümünde kendinizi tanıtırmısınız ?

Bu arada Dediğiniz Gibi Mercedes mercedstir opel opeldir ikiside Almandır mutlaka fark vardır ama Opelin verdiği özellikleri Mercedeste almaya kalatığınız zaman 2 katına fiyat çıkıyor soru şu daha donanımsız mercedesin vasat bir modelimi yoksa opelin en üst modelim ? Türkiyede bir yıldız hayranlığı var ve saygı duyuyorum ama bizim gibi teknolojiyi araştıranlar için opel insignia mb c180 den daha iyidir bu benim fikrim .

İstanbuldaysanız 16 sındaki toplantımıza katılırsanız seviniriz.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Kullanılmış, 2009 model bir MB alacağıma, 65.000 liraya 2011 İnsignia Edition Elegance aldım.C180 kötü bir araç değil ancak İnsignia ile karşılaştırıldığında dış görünüşleri yakışıklı duruyor.Fakat kokpit için aynısı söylemek zor.İnsignia'yı ben uçak kokpitlerine benzetiyorum. Gerçekten çok hoşuma gidiyor.

Bir diğer konuda yakıtları.Biri 1.6cc Kompressör benzinli, benim aracım ise 2.0cc CDTİ.

Ben tercihimi İnsignia'dan yana kullandım.Aracım daha gelmedi ama pişman değilim

Yorum

c 180 eski şahinler gibi oldu herkeste var artık bi ağırlığı kalmadı
                  F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                    c 180 eski şahinler gibi oldu herkeste var artık bi ağırlığı kalmadı

Yorum

Geçenlerde büyük bi avm'nin dışardaki park yerinde beyaz c180 amg park yeri ararken önümdeki kızlar off ne araba şimdi şunun içinde olmak vardı dediii oraya kaldım belki araba hayranlığı vardır kendi sürmek istemiştir ondan hemen sonra gözüm insignia aradı onada derler mi diye ama gelmedi merak işte Cidden Merso bambaşka bi araç onun duruşu ve süspansiyonu başlı başına yeter..

Bi de artık c180'ler 1.6 kompressor olarak değilde 1.6 CGI olark üretilecek sanırım.1.8 motorun gücüde 204hp olacak diye biliyorum.CGI ile kompressor arasındaki fark nedir ne değildir bilmiyorum ama yakıtta da eskiye göre %15 daha ekonomik ve daha performanslı olacakmış.

Yorum

valla inan bana insigniayı gören kızlarda binen kızlarda hayran oluyorlar. tecrübeyle sabittir

Orjinal yazı sahibi: ant1trust
                        Geçenlerde büyük bi avm'nin dışardaki park yerinde beyaz c180 amg park yeri ararken önümdeki kızlar off ne araba şimdi şunun içinde olmak vardı dediii oraya kaldım belki araba hayranlığı vardır kendi sürmek istemiştir ondan hemen sonra gözüm insignia aradı onada derler mi diye ama gelmedi merak işte Cidden Merso bambaşka bi araç onun duruşu ve süspansiyonu başlı başına yeter..

Bi de artık c180'ler 1.6 kompressor olarak değilde 1.6 CGI olark üretilecek sanırım.1.8 motorun gücüde 204hp olacak diye biliyorum.CGI ile kompressor arasındaki fark nedir ne değildir bilmiyorum ama yakıtta da eskiye göre %15 daha ekonomik ve daha performanslı olacakmış.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                          insikaan

Hoşgeldiniz Tanıtma bölümünde kendinizi tanıtırmısınız ?

Bu arada Dediğiniz Gibi Mercedes mercedstir opel opeldir ikiside Almandır mutlaka fark vardır ama Opelin verdiği özellikleri Mercedeste almaya kalatığınız zaman 2 katına fiyat çıkıyor soru şu daha donanımsız mercedesin vasat bir modelimi yoksa opelin en üst modelim ? Türkiyede bir yıldız hayranlığı var ve saygı duyuyorum ama bizim gibi teknolojiyi araştıranlar için opel insignia mb c180 den daha iyidir bu benim fikrim .

İstanbuldaysanız 16 sındaki toplantımıza katılırsanız seviniriz.
                          Hoşbulduk Dostum, tanıtma işlemini yaptım. 16sında meşkul olmassam katılılacağım. Davet için teşekkür ederim. Ayrıc ayorumlarınızda haklısınız. Her iki arabada güzel. Zaten insignia yı bu kadar sevmesem, tercihim başka bir araçtan yana olurdu ancak Hem C (fascination paket) serisini uzun süreli kullanmış hemde Insignia sahibi biri olarak şunu söyleyebilirim ki C-serisi motor haricinden Opelten daha iyi bir araç. 25- 30 bin Tl lik fiyat farkıda bunu ortaya koyuyor zaten.

Ben C-serisinin en az donanımlı olan (luxury idi sanırım) modelini alabiliyordum ancak biraz daha ucuz fiyata insignia yı tercih ettim , çünkü bir kere insignia nın donanım üstünlüğü vardı ve 180hp de cabası.. Ancak C serisi Fascination ve Amg paket'e gücüm yetse bugün insignia mı satar onu alırdım. Amg C serilerine zaafım var sanırım

Yorum

Hoşgeldiniz ama 16'sı geçti
                            Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Ben isyanlardayım yaa! Bir araç fabrikadan buraya ne kadar zamanda gelebilir ki?? Ocağın ilk haftası el sıkıştık. Araç bekliyoruz.Haftada bir-iki arıyorum ve her arayışta tarih ilerliyor.

*1 hafta 10 gün
                              *2 hafta
                              *Ay sonu
                              *Şubat 10-15

Bakalım daha ne kadar uzayacak..

Yorum

ben tam 85 gün sonra teslim aldım.
                                Renault!!!

Yorum

İşleniyor...
                                X