Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia mı MB C180K mı?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: İnsignia mı MB C180K mı?

Fascination benim bildiğim full.Avantgarde diyede geçiyor.Ancak fiyat artışı olmazsa 2.0 cdti edition-elegance insignia alacağız.

Yorum

bence, 17000 kilometre bir mercedes 0 kilometre demektir.
      insignia mı mercedes c 180k mi derseniz insignia derim nitekim ben öyle yaptım hiç de pişman değilim.
      opsiyonları eklenmiş cosmo insignia sizi mutlu edecektir.
      keşke alsaymışım dediğim sadece flexiride var. insignia tercih ederseniz mutlaka düşünün.
      şimdiden hayırlı olsun.

2010 insignia 2.0 CDTI 160 Hp COSMO AT DVD800 navi

Yorum

Alacağımız donanım Edition + Elegance olacak.Bende Cosmo + Flexiride + Sunroof almak isterim ama bütçe sınırlı.Maksimum 75.000. Umarım fiyat artışı fazla olmaz..Opel'in sitesindeki fiyat listesi güncellenince tekrar bayii ile görüşeceğiz..

Yorum

tek bayi ile görüşmeyin eğer imkan varsa mutlaka farklı bayilerden fiyat alın ciddi fark yakalarsınız.
          2010 insignia 2.0 CDTI 160 Hp COSMO AT DVD800 navi

Yorum

Aydın Surtaş'lar ile görüştük daha önce tanıdık olduğu için diğerlerine göre uygun fiyat verdiler.Bakalım şimdi ne olacak.Yeni listeyi bekliyoruz..

Yorum

Ya bir tek bana mı böyle geliyor bilmiyorum ama İnsignia ile c180i karşılaştıramıyorum bile. belki komik gelecek ama insignia bana göre birçok açıdan üstün. yan yana koyduğunuzda çok ciddi bir tasarım farkı var. iç tasarımı da bence daha güzel. ışıklandırması olsun ön konsolun şekli olsun.donanım olarak da bir araçta daha ne olabilir ki diyorum cosmo araca bakınca. bir tek kanat koymayı unutmuşlar benceperformansa gelince de 1.6 180 beygir araç uçuyor. ben napiyim şimdi bu durumda c180i. Yine de dediğim gibi bu tamamen benim düşüncemdir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: msafa_oz
                Ya bir tek bana mı böyle geliyor bilmiyorum ama İnsignia ile c180i karşılaştıramıyorum bile. belki komik gelecek ama insignia bana göre birçok açıdan üstün. yan yana koyduğunuzda çok ciddi bir tasarım farkı var. iç tasarımı da bence daha güzel. ışıklandırması olsun ön konsolun şekli olsun.donanım olarak da bir araçta daha ne olabilir ki diyorum cosmo araca bakınca. bir tek kanat koymayı unutmuşlar benceperformansa gelince de 1.6 180 beygir araç uçuyor. ben napiyim şimdi bu durumda c180i. Yine de dediğim gibi bu tamamen benim düşüncemdir.
                +1 sonuna kadar katılıyorum

Yorum

Bencede İnsignia iç ve dış tasarım olarak C180'den üstün.Ancak MB'nin adı var.Birde bu araca binecek 3 kişi var.Ben, Babam ve Abim.Hepimizin beğendiği bir araç olmalı.Ve 1-2 sene sonra satılmak üzere alınmıyor.Aldık mı uzun vadeli zorda kalmadıkça satılmayacak bir araç.Yani yeni kasası çıkmış, o olmuş bu olmuş bizim için fark etmeyecek.Zaten C180 makyajlandı.Sanırım 2011 sonları gibi satışa sunulur.

Yorum

fiyatları belli oldu mu?

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

Güncel fiyat listesi daha yok ancak Opel'in anasayfada 69.200 diyor 2.0 cdti 130bg için

Yorum

şimdi opeli arıyorum fiyat için....

Yorum

evet arkadaslar, 2011 insignia 2.0 cdti 130 bg, otmatık sanz, edıtıon elegance paket ıcın suankı dıp fıyat 67000 lira....

Yorum

66.000 liraya anlaştık bugün.1 hafta-10 güne kadar gelecek inşallah.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cekY
                              66.000 liraya anlaştık bugün.1 hafta-10 güne kadar gelecek inşallah.
                              hayırlısı olsun, güzel fiyat....

Yorum

hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin..
                                Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

İşleniyor...
                                X