Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia mı MB C180K mı?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsignia mı MB C180K mı?

Arkadaşlar daha önceki tanışma konumda 2.0 Cdti 130hp İnsignia edition alacağımızdan bahsetmiştim.Geçen gün bi abim bulunduğumuz bölgede 2009 model 17.000 km'de C 180K BlueEfficiency Fascination + sunroof bir araç bulmuş.70 bine bıraktılar en son.Durum böyle olunca birde İnsignia'yı yıl başından sonra alacağımız ve fiyat garantiside olmadığı için kafam karıştı.

Ynt: İnsignia mı MB C180K mı?

C serisi makyajlandı.

Türkiye'nin en büyük galeri dükkanına hoş geldiniz. Galeri İkinci El Araba Traktor Vasıta Fiyatları ve Modelleri arabam'da! İnceleyebilirsiniz, kayıt olup satış yapabilirsiniz.

bence insignia tasarım açısından c serisinden önde,ayrıca insignia dizel,2011 model ve 0 km olacak tercih sizin.
    Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insigniaT
      C serisi makyajlandı.

Türkiye'nin en büyük galeri dükkanına hoş geldiniz. Galeri İkinci El Araba Traktor Vasıta Fiyatları ve Modelleri arabam'da! İnceleyebilirsiniz, kayıt olup satış yapabilirsiniz.

bence insignia tasarım açısından c serisinden önde,ayrıca insignia dizel,2011 model ve 0 km olacak tercih sizin.
      İnsan bir sedanının arkasını da çeker ya hepsi station

Orjinal yazı sahibi: cekY
      Arkadaşlar daha önceki tanışma konumda 2.0 Cdti 130hp İnsignia edition alacağımızdan bahsetmiştim.Geçen gün bi abim bulunduğumuz bölgede 2009 model 17.000 km'de C 180K BlueEfficiency Fascination + sunroof bir araç bulmuş.70 bine bıraktılar en son.Durum böyle olunca birde İnsignia'yı yıl başından sonra alacağımız ve fiyat garantiside olmadığı için kafam karıştı.
      Bu tarz konular daha önce de tartışıldı ortak bir çıkarı yok bu muhabbetin. İkisi de güzel araba ama kriterler birbirini tutmuyor. Uğur un da dediği gibi biri dizel biri benzinli, biri 0 km diğeri 17 binde..
      Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
      Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
      VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

bu durumlarda arabaları karşılaştırmak kadar, sıfır-2.el değerlendirmeleri de önemli.
        kimi, o kadar para veriyorum almışken sıfır olsun diyor,
        kimi, o paraya sıfır araba almak enayilik diyor, böyle düşük km'li araçlar prim yapıyor o yüzden
        diğer tarafta Mercedes'te olsa sıfır arabanın yeri ayrı, ben Insignia derdim ama sizin değerlendirmeniz nasıl bilemem.
        InsigniaTEAM

Yorum

tercih sizin, ama ben olsam mersoyu alırdım, fiyat iyimiş ama kazası, belasıi, değişeni araştırmak gerek....

Yorum

Aslında bu konuda bende çok kararsız kalmıştım, C180 ile Insignia arasında baya bir gittim geldim.
            Sonuçta aşağıdaki kriterleri göz önüne aldım ve Insignia galip geldi

Sıfır araba daha cazip
            C180 kasa modifikasyonu yapıyor
            C180 alsam benzinli olacaktı dizel daha cazip (30-40 bin Km yapıyorum)
            Mercedes için Parça ücretleri ve bakım ücretleri yüksek
            2. El araçta aracın her şeyinden emin olamıyorsunuz (boya, değişen v.b.)

Kriterleri bir yere yazıp puanlayın ona göre karar verin derim.
            2.0 CDTI 130hp Elegance Edition SR

Yorum

o iyi bu değil tartışmasına qirmeyecem bende.. Mercedes ile Opel de kıyaslanamaz zaten. ama C 180K mı İnsiqnia mı derseniz, C s180K nın bi Mercedes olduğunu düşünüp hemen kestirip atmayın bence.. C 180K tabiki çok qüzel bi araba.. ama donanım olursa qüzel.. sade bi C 180K ya o kadar para verileceğine, hemde benzinli, aynı paraya hatta biraz daha uyqun fiyata İnsiqnia alınır.. İnsiqnia tasarım olarak C 180K dan çok daha qüzel bence.. hem bahsettiğiniz araç 2. el ve 17.000 km. de.. ama İnsiqnia 0 km olacak. kokusuyla, duruşuyla, qörünüşüyle, herşeyiyle bambaşka olacak...
              C 180K 70 bin demişler, İnsiqnia 64 bin.. 70 bini 2.ele vereceğinize, bence İnsiqnia ya sunroof paketi, 18'' jant ve ısıtmalı soğutmalı deri koltuk opsiyonlarını alın, hem full bi aracınız olur hemde 0 km olur ben olsam böyle düşünürdüm böyle yapardım şahsen

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

benzın dızel olayı kasmazsa c180 tabıkı ,
                sırtını yıldıza yaslıycan demısler

Yorum

''Araç almadan önce toplam sahip olma maliyetinizi çıkarıp aşağıdakileri hesapladıktan sonra araç almanız tavsiye olunur'' diye güzel bir kaynak buldum bir başka forumdan.

- Aracın satınalma bedeli
                  - Kredi ile alınmışsa kredinin faizi
                  - Varsa Ek Ekipmanların Satınalma Bedelleri (LPG Kiti, Ses Sistemi)
                  - Zorunlu Mali Mesuliyet Sigortası (Trafik Sigortası)
                  - Kasko Sigortası
                  - Motorlu Taşıtlar vergisi MTV
                  - Bakım Giderleri (Parça ve işçilik, yağ, filtreler, bujiler, balatalar, kayışlar, triger setleri, lastik, akü..)
                  - Arızi Onarım Giderleri
                  - Aracın değer kaybı (kullanılmış araç ile yenisi arasındaki fiyat farkı)
                  - Yakıt gideri
                  Dünya ve ahiret, iki kuma kadına benzer. Birisi razı olunca diğeri darılır.

Yorum

Opel bayi'den haber bekliyorum.Eğer ki başka bayiideki aracı getirtebilirse yarın itibariyle insignia alacağız )

Yorum

hayırlısı olsun

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Bayiden haber geldi.Beyaz aracın gelişi ocak ayına sarkmış.Haliyle fiyat garantisi veremiyorlar.Ege bölgesindeki bayilerde de yokmuş araç.O yüzden önümüzdeki aya kaldı bizim iş.Temennimiz fiyatlarda abartı bir artış olmaması..

Yorum

şimdi alın bir miktar kapora verip aracı sonra teslim alırsınız biz öyle yapmıştık Ötv zamanında
                          Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

O şekilde sordum ama yinede fiyat garantisi veremiyorlar.3-5 koyarsa problem değil ama 10-15 koyarsa alternatifler düşüneceğiz.

Yorum

Istanbul dan bulamiyor musunuz beyaz ?

Yorum

İşleniyor...
                              X