Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Isı Yalıtımlı Ön Cam

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Isı Yalıtımlı Ön Cam

Arkadaşlar Günaydın;
    Opelin 2016 yılı listesinde opsiyon olarak belirttiği ısı yalıtımlı ön cam daha önceki modellerde standart donanım kullanıldı mı acaba yoksa hep opsiyon olarak mı vardı ?
    2014 SIDI AT6 Cosmo +park&go +bose ses sistemi

Ynt: Isı Yalıtımlı Ön Cam

Enteresan

Daha önceden opsiyonlu olarak hiç dikkatimi çekmedi

Bildiğim kadarı ile Insigniaların camlarında zaten bir ısı koruması var acaba bu tamamen karartırmış yeni bir cammı

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

selam
      yanlış hatırlamıyorsam kış paketi alındığında geliyordu camın üzeri antirefle kaplama var, ben alırken dikkatimi çekmişti
      1.6 SIDI

Yorum

evet kış paketinde gelen bir donanım olarak vardı evvelki modellerde, sanırım bu antirefle kaplama yüzünden cam yüzeyinde HGS çalışmıyor Site otoparkına girerkende Sitenin HGS si çalışmıyor. bende tırtıklı yere yapıştırdım.
        1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
        Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer
          evet kış paketinde gelen bir donanım olarak vardı evvelki modellerde, sanırım bu antirefle kaplama yüzünden cam yüzeyinde HGS çalışmıyor Site otoparkına girerkende Sitenin HGS si çalışmıyor. bende tırtıklı yere yapıştırdım.
          Bende de aynı sorun var, devamlı kaçak geçiş diyor şükür plakadan düşüyorlar

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
          Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Eski lagunamda vardı, dışarıdan bakınca ön cam kırmızı/mor renkmiş gibi görünüyordu ışığın açısında göre, sizin camlar da öyle mi görünüyor dışarıdan? Insignia'da pek dikkatimi çekmedi öyle bir renk, bizimkilerde yoktur muhtemelen.
            ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

ben balkondan aşağıya bakınca aracın ön camı sanki içini is basmış gibi görünüyor,hgs olayına gelince bende de okumama sıkıntısı var
              insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

İnsignia kullanıcı el kitabı 41.sahifedeki açıklama:

"...Isıyı yansıtan ön camda güneş ışınımını yansıtan bir kaplama
                mevcuttur. Ayrıca veri sinyalleri,örneğin ücretli geçiş terminallerinin
                sinyalleri, de yansıyabilir.Ön camdaki işaretli alanlar kaplama
                ile kaplanmış değildir. Elektronik veri kaydı ve ücret ödeme cihazları
                bu alanlara takılmalıdır. Aksi takdirde veri kayıt hataları oluşabilir..."

'ÖN CAMDAKİ İŞARETLİ ALAN' denilen bölge Selçuk Bey'in bahsettiği
                aynanın arka kısmında bulunan siyah tırtıklı alan, cihazları bu alana
                monte ederseniz sorun çıkmıyor. Yalnız, HGS cihazları hiçbir zaman
                doğru çalışmıyorlar, ben çıkarıp attım OGS cihazı kullanıyorum ve hiçbir
                sorun olmuyor.

Yorum

http://www.opel.com.tr/opel-serisi/s...-modeller.html

cosmo bölümüne opsiyonel donanımda çevre görüş paketlerinin içinde yazıyor.
                  2014 SIDI AT6 Cosmo +park&go +bose ses sistemi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: nako84
                    http://www.opel.com.tr/opel-serisi/s...-modeller.html

cosmo bölümüne opsiyonel donanımda çevre görüş paketlerinin içinde yazıyor.
                    Bu paylaştığın linkte en aşağıda beyaz bir sport resmi var, dikkat ederseniz photoshop ile aracın lastik-jantını dışarı almışlar, bu tüketiciyi aldatmaya yönelik bir şey değil midir sizce, gıcık oluyorum böyle üçkağıtlara da
                    ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
                      Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer
                      Bende de aynı sorun var, devamlı kaçak geçiş diyor şükür plakadan düşüyorlar
                      Aynen +1..)) afl kamerasının arka yan kısmındaki tırtıklı yer en uygunu..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Bir önceki kasada standart donanımdı eski edition elegans ımda vardı ordan biliyorum, fakat yeni kasada çevre görüş paketi 1 in içine aldılar.
                        Insignia 2015 1.6 SIDI AT Cosmo (41GN584)

Yorum

İşleniyor...
                        X