Farklı olarak Mondeo mk5 i de kriterleriniz arasına kesinlikle ekleyin. Abim 2012 1.6 tdci aldı titanium. Kendimizde de insignia var. Hani insignia bir insanı surerken nasıl heyecanlandırıyor sa Mondeo dada onun gibi bir his var. Mk5 ler çok daha iyidir o yüzden mk5 diyorum ben.
Passat in insignia dan sessiz olduğuna katılmıyorum. Son kasa dizel insignia motor sesi bakımından acik ara önde yeni insignia nin yaninda passat traktör kaliyor.
Passat i bilmemde 2015 golf 1.2 tsi vardı abimde inanmissiniz belki ama Mondeo dizel motoruyla en az %25 daha sessiz golf den. Gördüğüm en sesli motordu bu 1.2 tsi araçta hangi viteste hangi devirde gaza basarsanız basın motorun sesi ciddi derecede rahatsız ediyordu. Hele ki arka tarafı çok sesliydi motor gürültüsü daha fazlaydı.
Touchpad kalktı artık bende yanlış bilmiyorsam. Yanlış biliyorsam arkadşalar düzeltebilirler.
1.6T İçin motor sesi yok. Dizelde aynı şekildeydi test sürüşündeyken.
1.6T Touchpad 'inde bende bu kadar kullanışlı olduğunu bilmiyorumdum şahsen. Çağrı bahsedince kullanınca gerçekten çok güzel özellikleri var dokunmatik ekrana dokunmazsınız bile...
Resmi bir açıklama var mı bilmiyorum ama algılaması düşük ve seyir esnasında kullanırken içgüdüsel olarak menülere erişim sağlayamadığı için çok eleştiri alıyordu belki bu sebeplerden dolayı koymaktan vazgeçmişlerdir
Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum